Hrystja__

Natureal sun protection powder

Ця пудра в мене ще з серпня. Колись купила її на заміну старої, і тільки тепер зрозуміла, що ще не робила огляд.

Отже, почну по порядку

Пудра має дуже стильний дизайн. Вона виглядає досить естетично і вишукано. І має натуральний склад, ще й сонцезахист. Це її єдині плюси.

Тепер про головне. Вона дуже жовта. Користуватися спонжем, що йде в комплекті- взагалі не варіант. Бо тоді ця жовтизна підкреслюється ще більше. Я завжди використовувала пензлик...то хоч якось не так її було видно.

В мене жирна шкіра. Якщо зимою я ще якось з цим справляюся, то літом мінімум 3 рази на день користуюся пудрою. Ця пудра не матує так, як цього хотілося б. Жирний блиск зʼявляється вже через хвилин 20.

І, до речі, сухість вона теж підкреслює.

А ще вона забиває пори. В мене шкіра зовсім не проблемна, але за час користування пудрою зʼявилося дуже багато чорних цяток. Я навіть не могла зрозуміти, звідки. Перестала користуватися пудрою, вже місяць не користуюся...чорних цяток стало значно менше, пори не такі забиті і шкіра дихає.

Враховуючи не малу ціну цієї пудри- її не раджу. Навіть, якщо вона підійде типу шкіри, то ця жовтизна точно ніде не дінеться.

Є значно кращі і бюджетніші пудри, які матують ідеально. І, відповідно, не так часто їх потрібно поновлювати. Склад теж натуральний шкіра дихає.

Серед них рисова пудра Paese (вона в моїх фаворитах вже не один рік) і Chaban ( теж мене приємно здивувала).

https://club.makeup.com.ua/post/57982/

07 січня, 2025
Hrystja__
07 січня, 2025