JDem312

Розчарування минулого року - бренд Beauty of Joseon: Крем SPF та сироватка для шкіри навколо очей

Розчарування минулого року - бренд Beauty of Joseon: Крем SPF та сироватка для шкіри навколо очей

Ця сироватка із розряду "як не поможе, то й не повадить". Шкоди дійсно ніякої, але й ефекту 0. Хіба легке зволоження. Хоча виробник обіцяє, що вона "допомагає зменшити зморшки, відновити еластичність і пружність епідермісу, а також повернути йому здорове сяйво. Продукт бореться з ознаками втоми шкірного покриву, сповільнюючи його передчасне старіння."

За 3 місяці використання нічого не змінилося!

Тож розчарована, але дякую, що хоч гірше не стало))

Його фото не збереглося, бо перестала користуватися ще в червні.

Саме цей крем переслідував мене у рекламі в усіх соцмережах, де обіцяли "легку текстуру, надійний захсит та некомедогенний склад". Моя шкіра чутлива до комедогенних компонентів, тому я повірила рекламі і купила перший тюбик крему ще в січні 2024 року. Разом з ним додала у догляд й інші засоби.

Закриті комедони на той момент були, але не багато - через місяць їх стало більше. Я подумала на інший крем, що був у вечірньому догляді - перестала його використаовувати, а цей СПФ продовжувала. Потім поміняла сироватку, гель для вмивання, викинула пудру, але комедони не зникали. А я все не могла зрозуміти, в чому ж справа. Купила другий тюбик цього ж крему у квітні, почалося активне сонце і моя пігментація полізла знову, але мене життя нічому не вчило і я продовжувала використання.

Користувалася, поки не натрапила на відгуки інших дівчат про таку ж проблему: цей крем з СПФ забиває пори!

Я вирішила купити інший (бренду IUNIK) і за кілька тижнів закриті комедони проййшли!

Це при тому, що влітку виділяється більше себуму.

Я розумію, що все індивідуально і комусь засоби підходять, але у мене вони тепер у розділі "ніколи знову"!

І я зрозуміла, що не варто вірити всьому, що пише виробник, бо можна добряче нашкодити своїй шкірі(((

07 січня, 2025
JDem312
07 січня, 2025