FancyNickname

Huda Beauty 1 Coat Wow!

Huda Beauty 1 Coat Wow!

Яскрава упаковка. Популярний бренд. Чорна як ніч. Підкручення, об'єм і довжина одним помахом щіточки.
Wow туш? Це залежить від того, що для вас wow

Huda Beauty 1 Coat Wow!

Туш Huda Beauty 1 Coat Wow! у мене з'явилась завдяки адвенту і б'юті боксу. Ще й одразу у двох екземплярах, повномір 10 мл та travel версія 7 мл. Цікаво, що об'єм засобу відрізняється не набагато, а от розмір практично вдвічі. Виготовлена в Італії.
Рожева матова поверхня, мінімалістичний дизайн і чорний напис. Цю туш важко загубити у косметичці.

Силіконова щіточка має дві сторони: ввігнуту для нанесення більшої кількості засобу та опуклу для об'єму та розділення.

Туш насиченого чорного кольору, VERY VANTA.
Vantablack це матеріал з вуглецевих нанотрубок, який поглинає 99,965% випромінювання і є одним з найчорніших матеріалів. Людське око сприймає його як ніщо, чорну діру.

🎀 щіточка досить товста і на ній лишається багато туші, особливо на кінчику. Не скажу, що щіточка погана, проте до неї треба підлаштуватись і звикнути
🎀 з нанесенням теж не все так просто. Її потрібно наносити справді одним шаром і акуратно, інакше буде забагато туші на віях. Поправити помилки важко, одразу ефект павучих лапок.
🎀 на рекламі туші від бренду ефект павучих лапок присутній, зокрема на фото засновниці Худи Каттан "на телефон без обробки". Виходить, вона призначена для створення такого ефекту. Я ж люблю більш розділені війки і тонший шар засобу.
🎀 підкручує війки і додає об'єму. Довжини хотілось би більше.
🎀 на мені осипається. Небагато і некритично, але таки осипається
🎀 не водостійка. І навіть не вологостійка. Коли я потрапила під снігопад, повернулась додому пандою.
🎀 спроба використати її з глітерним топером Maybelline Sky High провалилась. Туш лишає чорні сліди на щіточці глітера, більше ніж інші мої туші
🎀 останнім часом я надаю перевагу тушам коричневого, шоколадного чи бургунді кольору. На моїй світлій шкірі і очах вони виглядають більш природно. Ця таки дуже чорна.
🎀 travel версія туші чекає літа. Помітила, що потрібно враховувати сезон при використанні деяких засобів. На думку про те, що влітку туш вестиме себе інакше, наштовхує цільова аудиторія засновниці бренду - жінки Близького Сходу.
🎀 хоча мої вії інакшими влітку не стануть 😅 По відчуттях, туш краще підійде власницям густих вій. І точно сподобається любителькам ефекту драми.

Було цікаво спробувати дорожчу і популярну туш і я продовжую нею користуватись, проте вона капризна у використанні і wow ефекту з нею не сталось.

07 січня, 2025
FancyNickname
07 січня, 2025