Anna_feerie

Чоловічий гель для душу, яким користуюсь сама

Слухайте, ну він реально класний! Дуже приємна кремова текстура, гарно піниться, зовсім не сушить шкіру і має чудовий аромат. Не погоджусь з твердженням, що це саме чоловічий гель, для мене він пахне ветивером з медом, тому абсолютно точно підходить і жінкам. Мене цей аромат заспокоює, розслаблює та налаштовує на медитативний стан, він природний та водночас не надто різкий, такий ось збалансований. До речі, доволі схожий на зелений гель від Joko Blend з їх парфумованої лінійки, тільки Tesori мені здається трохи більш солодким.

Щодо складу - то тут цікаво, на перший погляд ніби звичайний засіб на комплексі сульфатного та безсульфатних ПАР, але я знайшла доволі такі незвичні інгредієнти: VETIVERIA ZIZANOIDES ROOT OIL, SANTALUM ALBUM WOOD EXTRACT - тобто виробник не просто додав віддушку, а саме екстракт сандалу та олію коренів ветиверу! Також для зволоження додали гліцерин та вітамін Е (токоферол).

Піниться продукт доволі добре, гарно очищує шкіру без натяку на сухість або стягнутість. Аромат триває під час миття, потім на шкірі не залишається (треба подивитись, має бути ще лосьйон для тіла з цієї лінійки).

В цілому я дуже задоволена знайомством з брендом Tesori d`Oriente, ще раз дякую красуні Alina_Demchenko за чудовий подарунок та розширення моїх парфумерних горизонтів))).

07 січня, 2025
Anna_feerie
07 січня, 2025