HILLARY- розумний вибір для розкішного результату!
Vitamin C Bright Eye Cream приємно вразив.
Зараз я завжди приділяю особливу увагу шкірі навколо очей. До 25 років через жирний/комбінований тип шкіри могла собі дозволити не звертати увагу на цю зону, або ж наносила звичайний доглядовий крем (той, який для обличчя). Проте коли помітила появу перших зморшок відразу скорегувала догляд.
З освітлюючим кремом для повік Hillary познайомилась 3 місяці тому, з того часу він став на постійній основі у моїй ранковій рутині.
Про крем:
Крем для повік з вітаміном С захищає від перших ознак старіння, запобігаючи їхній появі, за рахунок інтенсивного живлення та зволоження.
Обʼєм - 15 мл. Він має зручне пакування, окрему увагу хочу приділити дозатору! Це найзручніший дозатор крему для очей, який у мене коли-небудь був: щоб відкрити його потрібно прокрутити вправо, а тоді вже дозувати, що особливо зручно при подорожах, оскільки унеможливлює витікання засобу. Консистенція легка та ніжна, крем швидко поглинається шкірою. Аромат виражений слабко, травʼяний.
Основні діючі речовини:
🟡 Кофеїн – зменшує набряки та темні кола, покращує мікроциркуляцію.
🟡 Есцин – зміцнює стінки капілярів, має дренажну дію.
🟡 Аскорбілглюкозид (натуральний вітамін С, стабілізований глюкозою) – освітлює шкіру, діє як антиоксидант.
🟡 Олія виноградних кісточок – живить та захищає шкіру завдяки антиоксидантним властивостям.
🟡 Пантенол – заспокоює та зволожує шкіру.
Враження:
Крем гарно справляється з основною задачею - зволоження. Шкіра навколо очей виглядає більш доглянутою, свіжою та пружною. При тривалому використанні я відмітила освітлення пігментних плям навколо очей, загальний тон вирівнявся. Крем не провокує жирності чи дискомфорту, навіть у поєднанні з макіяжем. Він чудово працює як база під консилер, не створюючи ефекту скочування чи тяжкості. Окремо хочеться відзначити його економічність: об’єму 15 мл вистачає на тривалий час, адже для одного нанесення достатньо буквально краплі продукту. Завдяки зручному дозатору легко контролювати кількість засобу, що дозволяє уникнути перевитрати.
Цей крем став важливим компонентом мого догляду за шкірою навколо очей. Він не тільки допомагає підтримувати її стан, але й дарує відчуття комфорту та доглянутості щодня. Рекомендую його тим, хто шукає легкий, але ефективний засіб для зони навколо очей, який буде працювати як на профілактику, так і на поліпшення стану шкіри.
Коментарі (0)