Зволожувальний люксовий крем із тонуючим ефектом
Estee Lauder DayWear Sheer Tint Release Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Moisturizer SPF 15 for All Skintypes 💧
Я вже колись розповідала про ізраїльский професійний сонцезахісний крем з тонуючим ефектом https://club.makeup.com.ua/post/37960/
Сьогодні хотіла б розповісти про зволожуючий крем із тоном DayWear Plus від люксового бренду Estee Lauder
Цей крем стане вашим помічником в оздоровленні та матуванні шкіри. Легка, майже невагома консистенція під час нанесення перетворюється на напівпрозору ароматну вуаль із тональним відтінком, відмінно зволожує і перешкоджає старінню шкіри.
Крем підходить для будь-якого типу шкіри, не викликає подразнень.
До складу крему входить група антиоксидантів, які оберігають від впливу шкідливих факторів зовнішнього середовища..
Формула крему відповідає світовим стандартам і затверджена професійними експертами-дерматологами та косметологами.
Завдяки тривалому використанню Estee Lauder DayWear Plus ви спостерігатимете позитивні зміни: зволоження, вирівнювання й омолодження шкіри.
Крем знаходиться у пластиковій мʼякий тубі обʼємом 50ml. Спочатку він світлий, але коли розтираєш його по шкірі з'являється відтінок.
Має легкий аромат, який мені не дуже подобається, але на шкірі після нанесення він не відчувається.
Використовую крем у денному догляді, наноситься він дуже комфортно, вбирається практично миттєво, не залишає липких слідів, на шкірі не відчувається. Наношу тоненьким шаром.
Після нанесення крему краще вимити руки, тому що відтінок залишається на них.
Крем добре зволожує шкіру і надає легкий теплий відтінок засмаги, якщо у вас занадто світла шкіра, відтінок може вам не підійти, буде жовтуватий, у мене шкіра не дуже світла (корейські ВВ крема я зазвичай використовую в 23 відтінку) мені цей відтінок підійшов.
Засіб має захист від ультрафіолетових променів , який протидіє появі зморшок і вікових плям. SPF 15 звичайно замалий, але в холодну пору року мене цілком влаштовує.
Пори мені крем не забиває, прищів не провокує. Змиваю його як і інші креми з SPF улюбленим гідрофільним бальзамом https://club.makeup.com.ua/post/32641/ а потім пінкою для вмивання
Коментарі (0)