Квіткова фея або як я не поняла, звідки стільки негативу
У пошуках «халяви» та класних ароматів я наштовхнулася на туалетну воду Roofa Cool Kids Zulima UAE
А справа була ось у чому: на таку гарну річ, та ще й із дитячої категорії, геть не було нормальних відгуків. Три штуки — і серед них лише один більш-менш позитивний. Чесно, це трохи збивало з пантелику.
Але я вирішила: то знак. Ми беремо!
Чотири дні очікування, і ось у моїх руках цей загадковий парфум. Перше враження? Зовсім не згодна з відгуками! Аромат — не мильний і не надто солодкий, і, що цікаво, я би навіть не сказала, що він має типово "дитячий" характер.
Що ж це за аромат?
Його композиція майстерно виткана з ніжної ноти камелії. Уявіть собі пудровий квітковий букет, зібраний із двох-трьох солодких квітів.
- Розкриття: Пудровий акорд з’являється майже одразу після нанесення, і цей відтінок супроводжує вас протягом усього дня.
- Шлейф: Легкий, квітковий, із витонченими терпкими чайними відтінками. Це не просто аромат, це стиль, який пахне дорого.
Парфум грає витончено, ніжно й чуттєво, додаючи образу особливої жіночності. Це не про яскравий, кричущий запах, а про елегантність, що говорить сама за себе.
Обʼєм і якість
Мій флакон має об’єм 100 мл. І скажу чесно: серед бюджетних варіантів я нічого схожого не знаходила. Парфум вартий кожної вкладеної гривні.
Цікавий факт
Кришки у флакона… немає. Замість неї — коробка. Але знаєте, в цьому є якась родзинка. Це робить парфум ще більш незвичайним і додає йому нотку "ми не такі, як усі".
Мій вердикт? 10/10! Якщо шукаєте щось ніжне, чуттєве й водночас незабутнє — обов’язково зверніть увагу на цю красу.
Коментарі (0)