Anastasiiacurlypro

Bellaoggi палетка

Bellaoggi палетка

Цю палітру я помітила зовсім випадково, ніколи не мала нічого цього бренду, але дуже сподобалось поєднання і супер гарне пакування.

Пакування виглядає дуже мило і гарно. Спочатку я чомусь подумала, що це будуть саме сухі текстури, бо зараз я використовую саме такі. Але трохи не так.

Текстура тут щось середнє між запеченими продуктами і рідкими.

Спочатку я тестувала румʼяна. Відтінок тут гарний, між рожевим і червоним. Вони дуже пігментовані і мені пензликом було не зручно. Вони мають досить яскравий відтінок, але на шкірі доводиться гарно розташувати щоб не лягло плямою. Але самі по собі вони легко тушуються. На шкірі "сідають" легеньким румʼянцем, але важливо нанести не багато продукту.

Що стосується хайлайтеру. Блискітки тут яскраві, відтінок нагадує хайлайтер Lamel. Він досить густий і треба добре розтушуват. Але не лягає плямами, тому тут проблем не буде. Гарно сяє, сідає на шкірі і виглядає дорого.

Сам продукт для мене виявився досить цікавим, треба лише набити руку в правильності нанесення бо саме такі текстури у мене вперше. Але мінусів я не побачила, а відтінки гарні і підходять мені.

08 січня, 2025
Anastasiiacurlypro
08 січня, 2025