Anastasiiacurlypro

Beauty of joseon серум ддя сяйва шкіри

Beauty of joseon серум ддя сяйва шкіри

Так, я не планувала використовувати продукти з ніацинамідом, він мені не дуже підходить і плюс інколи я маю від нього висипи. Але цю баночку я взяла саме через прополіс і молилась, щоб ніацинамід тут не робив мені біди😅

Я маю суху шкіру, але дуже люблю здорове сяйво шкіри. Тому обожнюю продукти які роблять хоч якесь сяйво. Цей серум саме для цього.

У складі прополіс і всього 2% наіцинаміду.

Засіб направлений на зволоження, заспокоєння і сяйво шкіри. Саме для цього тут цей чудотворний прополіс.

Сам серум має легку, але поживну текстуру. У баночці вона виглядає жовтою, але швидко перетворюється на прозору. Липкості у засобу немає. Віддушки я не відчуваю. Я наношу цю сироватку лише зранку(логічно так). Спочатку шкіра блискуча, але засіб швидко вбирається у шкіру і не відчувається. І вона дійсно дає сяйво. Так воно легеньке, не світить з космосу, але воно гармонічне, гарне та здорове. Також відчувається зволоження і шкіра стає мʼякою і шовковистою.

З макіяжем та спф серум зовсім не конфліктує, не скатується, а лише підготовлює шкіру до нанесення різних засобів. Загалом мені цей серум дуже подобається і зі своїми функціями справляється.

08 січня, 2025
Anastasiiacurlypro
08 січня, 2025