Tanserb

Перше замовлення цього року з Makeup

Почався новий рік, звісно, треба купити на Makeup косметичні обновочки )

Eveline Cosmetics Micro Precise Brow Pencil у відтінку Taupe – ці олівчики дуже люблю, постійно покупаю. Тому, поки були знижки на них, то купила про запас аж 2 шт

ROKS Rubber Base База для гель лаку прозора – вирішила замінити свою базу від Komilfo. Сьогодні ж зробила манік з нею. Ця база теж досить щільна. Не скажу, що нею дуже важко працювати, але й не легко. Трохи пече в лампі. Подивимось, як буде носитися

Mayur Натуральний бальзам для губ «Манго» - мені дуже сподобався бальзам цього бренду з ароматом ванілі. Вирішила купити й з ароматом манго. Чудові бальзами, особливо на холодну пору року. Такі поживні

Bіelenda Skin Clinic Professional Mezo активний корегуючий тонік. – Зараз закінчую тонік цього ж бренду, але зволожувальний (синя серія). Прям дуже сподобався. Спробую і цей

Garnier Fructis HairFood Маска для довгого, тьмяного волосся "Ананас. Сяюча довжина" – давно хотіла її спробувати. Чому б не зараз ?

Білосніжка Ватні паффи косметичні, 300 шт – часто їх купую. Зручно, економно. Але не завжди вони є у наявності. Коли є на мейкапі, я завжди купую

Avenue Des Parfums Cherry Osaka – Нарешті вирішила спробувати цю вишеньку. Дуже цікавий аромат. Вишня з мигдалем. Яскравий та красивий аромта. Не зовсім мій. Але дуже цікаво його поносити на собі. Гарно, що є пробники . Може й сподобається.

На цьому все. Ось такий у мене вийшло перше замовлення цього року 😊

P.S сьогодні ніяк не хотіли у пості знаходитись використанні продукти, мабуть якийсь глюк сайта. Кілька годин я почекала, але ні. Тому, сьогодні без них пост

08 січня, 2025
Tanserb
08 січня, 2025