Aster

Хочеш результат як після салону? (в кого блонд вам зайде точно )

Після першого використання я помітила, що волосся стало м'якшим, блискучішим і більш еластичним. Вона глибоко живить і відновлює навіть найбільш пошкоджене волосся, не обтяжуючи його. Підходить для використання після фарбування або термічної обробки, оскільки вона активно відновлює структуру волосся. Я здивована, наскільки м'якими і гладкими стали мої локони після застосування цієї маски.

Але е але Якщо знаєш, як правильно її застосовувати, результат буде просто вражаючим: волосся стає гладким, м'яким і неймовірно блискучим, а пошкоджені кінчики буквально оживають. тож Перш за все, волосся потрібно добре помити і промокнути рушником, щоб залишити його злегка вологим. Потім обережно нанести маску на локони, розподіляючи рівномірно, а після цього завороти волосся в шапку для маски або просто пакет. Для кращого ефекту можна навіть на кілька хвилин підсушити волосся феном — важливо, щоб воно було в теплі. Під таким "парником" маска працює максимально ефективно, і вже через 5 хвилин ти відчуєш різницю! Вона накопичується і поступово відновлює волосся, тому з часом ти помітиш, що навіть твій блонд перестає ламатися і виглядає здоровішим.

Я також, коли починаю змивати маску, беру гребінець для волосся (такий, як Tangle Teezer з AliExpress) без кінчиків і розчісую локони потрошку, змиваючи маску. Але не факт, що це правильний спосіб, але, за відчуттями, мені здається, що так маска розподіляється краще, ніж без цього.

Використовую її пів року, волосся в мене пофарбоване в блонд,я мала невдалі експерименти з ним тому в мене гарний перепал) , і тому воно дуже сухе і ламке. Однак після маски волосся значно покращилось. У мене є ще одна маска — про неї розповім потім.

До зустрічі, гарного дня! :)

08 січня, 2025
Aster
08 січня, 2025