NARS Climax Dramatic Volumizing Mascara: Моя думка
Користуюсь рідко , але мітко)
Ця туш просто неймовірна! Її дуже багато в тюбику, мені вистачає одного помаху по віям, щоб отримати об'єм, який мене вражає. І хоча іноді вії злипаються, я зробила фото, щоб показати, як вона виглядає на моїх віях. Але загалом результат — норм!
раніше в мене була герлен але ось наразі закінчилась, про неї зроблю допис теж бо вона реально була найкраща із всіх.
Особливо хочу відзначити, що я алергік, і після використання цієї туші не було ніяких реакцій, що для мене дуже важливо. Туш не викликає подразнень — це реально круто, осипается але я рідко користуюсь нею тому коли мажусь то не помічаю шоб прям все було погано, але будь який макіяж через годин пять треба поправляти ,тому ставлю тут пятірку.
Ще один момент, який варто згадати: змиваю туш тільки олійкою, бо вона настільки пігментована, що звичайним засобом змиється але я зрозуміла шо мені краще олія від гарньер чи шось по типу такого - не пінка . Але, завдяки такій стійкості, вона не тече протягом дня, що дуже радує вона лише сиплется)
Чорний колір цієї туші справжній, глибокий і насичений. Якщо хочете більш м’який вигляд, можливо, варто спробувати коричневий варіант, бо чорний дійсно дуже темний і може злегка перебивати інші акценти на обличчі.
Я задоволена результатом і з радістю рекомендую, радуе те шо вистачае її надовго оскільки її реально у тюбіку багато.
Коментарі (0)