Гала 💟 Ольга

БАЛАНСУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ "DAILY BALANCING" ROSABELLA

Легкий крем. З назви очікуєш заспокоєння і рівної шкіри.

Немає запаху, але я понюхала близько і мені не сподобалось, більше не нюхала.

Має найбільш фізіологічну структуру серед усіх типів кремів – ламелярну. Продукт сприймається як "друга шкіра", тому що імітує її структуру. Прочитала я в описі і погоджуюсь - на шкірі не відчувається.

Я захоплююсь саме лямелярним типом кремів, бо моїй шкірі треба завжди оновлювати захисний бар'єр. Таке враження що в мене все тонке: волосся, нігті, нерви і захисний бар'єр. А ламелярний принцип спрямований на відновлення балансу.

Пробнику вистачило на 5 використань. Наносила на сироватку вдень та наніч. Якщо вмитися після 3х годин, то відчуття, наче змиваєш плівку. Під макіяж не наносила, хоча я тональним не користуюсь, тільки мінеральна пудра. Зараз моя шкіра від морозу трошки не в балансі, вона хоче більше захисту та живлення, проте не забуває, що є цикл і гормони - болючі запалення сюдаа. І от саме з запаленнями крем працює. Одразу шкіра перестає бути червоною. Одразу після нанесення є заспокійливий ефект. Тож якщо вам потрібно тільки це - є два обєми крему 10 та 50 мл. Мені наразі цього замало, але приємні враження від засобу.

🌿КЛЮЧОВІ КОМПОНЕНТИ
ZINCIDONE® - цинк РСА
CUIRVIDONE® - мідь РСА
BIOLIN P - пребіотичний комплекс
PRODEW® 500 - комплекс амінокислот, натуральний зволожувальний фактор
PHYTOCOMPO™-C - комплекс незамінних церамідів, лецитину та фітостеролів
PLANTASENS® CRAMBISOL - фітостероли олії крамбе
Надкритичні екстракти зеленого чаю та розмарину
Ферментована олія зеленого чаю
Бісаболол
Гідролат м'яти

🙌ДІЯ ЗАСОБУ
*балансування виділення шкірного себума, легке матування без пересушування
*стимулювання шкірного імунітету, синтезу незамінних білків і процесів регенерації
*забезпечення шкіри необхідними фізіологічними ліпідами і, як наслідок відновлення цілісності захисного бар'єру
*заспокоєння та легке освітлення, профілактика подразнень та почервоніння

14 січня, 2025
Гала 💟 Ольга
14 січня, 2025