Парфюм-хамелеон
Знали про такий?
Колись в дитинстві я впала з мотоцикла. Тато вирішив дати мені покерувати, в результаті ми з’їхали в кювет та перекинулися. Я ще була мала і відбулася лише переляком та забієм переносиці. Тонкий шрам є досі, як і викривлена перегородка.
Вибачаюся за такі інтимні подробиці) Однак, саме через цю особливість у мене є здатність по-різному сприймати парфюм. Не знаю, як це працює, але можу пояснити на парфюмі Ancestry від Amway.
Виготовлений він у Франції.
Це виразний жіночний аромат, який полонить гармонією своїх компонентів. Багата на відтінки формула унікальна завдяки вишуканим природним компонентам, таким як: бергамот, смородина, єгипетський жасмин і цвіт помаранчу.
Смородина, лимон і бергамот гармонійно поєднуються, промовляючи до ваших відчуттів нотками єгипетського жасмину і конвалії, аби надихнути вас чуттєвістю, над якою час не владний.
Нарешті, у самому серці цього аромату краплинка білого мускусу й амбри створюють ауру справжньої витонченості, – перед її примхливою красою просто неможливо встояти.
Цей унікальний парфум зі своїм індивідуальним настроєм був створений ексклюзивно для компанії Amway найкращими спеціалістами парфюмерних домів світового класу.
Верхні ноти: бергамот, смородина, лимон, апельсин, мандарин.
Середні ноти: єгипетський жасмин, витяжка з квітів помаранчу, троянда, персик, конвалія.
Нижні ноти: сандалове дерево, ваніль, білий мускус, кедр, амбра.
Так ось, щодо сприйняття. З’явився цей парфюм у мене влітку. І я відчула в ньому свіжий аромат зелених яблук. Він був настілький переконливим, що в роті був реальний в’яжучий присмак кислого яблука.
Потім я забула про нього до зими, користувалася іншими ароматами. Взимку згадала, дістала, відкрила і...Магія! Яблуко зникло, а з’явилися мандарини)))
У когось ще так було, що аромат змінювався залежно від пори року?
Коментарі (0)