Гала 💟 Ольга

Кремовий скраб-антистрес "Троянда та бабассу" Hillary

Побачила у дівчат гарні відгуки на цей скраб. Мене надихнуло, що він емульгує і змивається не залишаючи жирності на шкірі. Я дуже не люблю олійність після скрабів, мені в душі не дуже безпечно коли олії потряпляють під ноги, я можу трошки вспасти (бувало таке). Тому скраби для мене то не обовязкова річ, тож новина, що скраб для мне "безпечний" давала надії на успіх.

Пакування цікаве - скраб прийшов в пакеті, яки треба перелити в баночку. Сподіваюсь це зроблено для того, щоб скраб довше не втрачав своїх корисних властивостей, бо зараз я дуже активно звертаю увагу на терміни придатності і позначка 3 місяці після відкриття одразу попалась мені в очі.

🌿Активні компоненти:

Олія бабассу, олія шипшини, вітаміни Е та С, абсолют дамаської троянди (вдихання аромату цієї ефірної олії дозволяє розслабитись та зняти стрес, компоненти троянди здатні позитивно впливати на гормональний фон, зменшуючи хворобливі відчуття при періодичних болях у жінок).

🌹Аромат божественний🌹Обожнюю троянду, тут вона в квадраті і це нереально рпиємно.
Цукор не царапає, ніжно полірує шкіру. Приємне нанесення, не обтяжує, олії живлять. Емульнує при контакті з водою. Але олійність залишається. Один раз я не змивала скраб і коли вдягала піжаму - одяг просто застрягав на тілі 😑Але після цього завжди використовую спочатку скраб, а потім миюсь з милом. І все чудово, шкіра зволожена, крему не просить, приємні відчуття.

Стосовно результату - в мене дуже суша шкіра ніг, вона лущиться і цей скраб не одразу зміг впоратись з моєю ситуацією, щоб я побачила через день відсутність лущення, коли олії повністю поглинуться шкірою. За другий місяць використання (раз на тиждень) є прогрес, але не певна, що цей скраб підходить під мою ситуацію, допускаю, що треба щось більш активне.

На тіло загалом - це найкращій скраб наразі. Не такий олійний, емульгує, не дере шкіру і нереально пахне. 💖Не думаю що саме через аромат мій цикл мав незначних змін як зазначено на пакуванні, але вплив на настрій точно в позитивну сторону.

10 січня, 2025
Гала 💟 Ольга
10 січня, 2025