Vikulyk

Подарунковий бокс) мій огляд

Туш для вій Bourjois направлена на довжину війок. І дійсно з цим добре справляється.

Класична баночка виглядає доволі лаконічно і стримано, у французькому стилі.

Щіточка невелика, зручна, гарно піднімає і подовжує вії.

Відтінок гарний, насичений чорний.

Правда на моїх війках може залишати невеликі комочки, не критично.

Об'єму не надає, в описі і вказано, що вона для подовження. Але гарно їх закручує і цей ефект до змивання тримається.

В повному образі більш помітно хороше подовження.

Туш не сипиться, не перебивається і легко змивається.

Загалом нормальна туш, я звичайно більше люблю об'єм, але і ця непогана.

Подразнення чи дискомфорту не викликала.

Рум'яна Max Factor. Про них я вже писала) Вони чудові: ніжні, легкі, добре тушуються.

Якщо бажаєте швидко зробити макіяж-вони будуть ідеальним помічником в цьому.

Відтінок 005- доволі універсальний і приємний, думаю підійде багатьом.

Має легке природнє сяйво. Дуже красиві і рада, що з'явився дубль 😊

Консилер Rimmel. Він загалом непоганий, особливо в якості тонального крему, от в якості консилера може забиватись у зморшечки під очима, тому варто закріпляти пудрою.

Але я засмутилась, що він мені прийшов замість олійки( так її хотіла, напевне найбільше зі всього боксу. Маю тепер два консилера, але думаю віддам його.)

Ось такий охолоджуючий наконечник. Чесно для мене нема в тому якогось плюса чи мінусу) є, тай є.)

Степінь покриття доволі сильна, маскує класно.

Тональний крем Maxfactor. Гарне покриття, шовковисте, з середнім ступенем перекриття.

Це сироватка-тон 2в1, то ж в складі він має доглядові компоненти.

Вітінок 60-80 дуже темний, підійде для азіатського типу шкіри.

Мені подобається, як лежить цей тон, дуже гарний, але темний звичайно.

Сироватка від Lancaster. Дуже сподобалась, дійсно круто вирівнює тон, обличчя з нею виглядає рівномірнішим і гладеньким, зморшки теж стають не такими яскораво вираженими. Дуже подобається поєднувати з кремчиком цього ж бренду.

Має таку зручну лопатку, класно що навіть у мініатюрці подбали про гідне упакування.

Наношу на очищене обличчя. Присутнє відчуття навіть не стягнення, а наче більше підтягнення.

Вона швидко вбирається, відчувається також невагомо і не робить шкіру жирною чи липкою.

Слугує ідеальною основою під макіяж, не викликає висипів чи негативних реакцій.

Моя шкіра задоволена цим продуктом, я залишилась в захваті.

Крем від Rexaline. Не знайома з цим брендом, навіть не чула про нього. Та крем виявився неочікувано чудовим, я навіть з маленького пробника це зрозуміла.

Він просто, як ковток свіжого повітря. Відчувається якісне зволоження, свіжість, дуже комфортний і приємний.

Я думала, що кремчик буде доволі жирним, але ні, його просто їсть моя шкіра і облизується.

Зразу після нанесення присутнє дуже легке сяйво, але на дотик шкіра така шовкоста, без липкості.

Також крем візуально покращує вигляд пор, мені здається, що він ідеальний. Вже за декілька хвилин личко виглядає оксамитовим, та матовим. Тон рівномірним і більш здоровим.

Ну просто крута знахідка для комбі шкіри.

Праймер від Max Rimmel. У відтінку 002.

Потрібно збовтати, бо пігменти в ньому якось дивно розділяються.

Ось така жижа.)

Ще він протікає на горловину, на саму банку не затікає, але мені так і хочеться весь час це протирати...

Має великий аплікатор, яким зручно наносити засіб.

Присутнє гарні сяючі частинки, які додають свіжості і шарму покриттю на обличчі.

Бачу цого, як самостійне покриття! Виглядає дуже гарно, як легкий сяючий тон. Відтінок цей жовтуватий, мені підходить.

Але він круто зливається зі шкірою і робить легке покриття. Має дуже гарний фініш, додає здорового вигляду личку.

Як базу чи праймер я його не використовую( На нього жахливо лягають мої тони чи консилери, от тільки як самостійне покриття, щоб не підкреслити пори і не забити їх декоративним засобом, який буде зверху.

Парфум від одного з улюблених брендів Narciso. Мені дуже сподобався! Він розішний! Дифузний, стійкий, шлейфовий. Я коли нанесла на себе один пшик, то потім всі домашні ним пахнули, просто доторкнувшись до мене.

Шикарний мускусно-квітковий аромат., дуже цікавий і особливий. Я тепер хочу офлаконитись ним.

Аромат жіночний, не важкий , хоч яскравий, мені здається, що буде багато куди доречним.

Дівчата зараз я стала не така активна, ну в кожного буває вигорання. Настав момент, коли я просто змучилась від читання постів, які би вони не були класні, я заходила лиш писати відгуки, бо мала на то плани. Але в мене присутнє відчуття відсутності росту і це мене подавило. Тому не ображайтесь, що я вас не читаю, все одно люблю багатьох ❤️

Можливо і нікому не потрібні ці пояснення, та просто не хочу, щоб хтось думав, що я раптом стала гірше ставитись до красунь, ні це не так, і не буде так.)

09 січня, 2025
Vikulyk
09 січня, 2025