Eveline Cosmetics Brow & Go!
Гель для брів
Хороший бюджетний гель для брів з середньою фіксацією. Мої густі брови тримає добре, але без ефекту мертвої хватки. Не приклеює їх до шкіри, а просто фіксує положення волосків. Гель має зручну, досить жорстку щіточку, яка гарно вкладає брови, та набирає достатньо засобу. Не залишає білих слідів. Я відчуваю його протягом дня, але якщо починаю терти брови, то фіксація може трішки послабитися.
Відразу після нанесення брови блистять, але після висихання залишається незначний блиск. Сохне гель досить швидко. Розхід економний. Мене він цілком влаштовує. Дуже жорсткі брови може фіксувати слабо, але це вже індивідуальні особливості кожного.
Основні особливості та переваги:
* Фіксація: Гель забезпечує надійну фіксацію волосків брів, надаючи їм бажаної форми та запобігаючи їхньому розсипанню.
* Ефект ламінування: Засіб створює ефект ламінованих брів.
* Прозора формула: Прозора текстура гелю робить його практично непомітним на бровах, що дозволяє використовувати його як самостійний продукт або як фінішне покриття після використання інших засобів для макіяжу брів.
* Легкість у використанні: Завдяки зручному аплікатору гель легко наноситься і розподіляється по бровах.
* Тривалий ефект: Фіксація зберігається протягом усього дня.
* Веганська формула: Продукт не містить компонентів тваринного походження.
* Швидко висохає. Гель швидко висохає, залишаючи легкий блиск. (Фото вологого та підсохшого гелю додаю)
Eveline Cosmetics Brow & Go! – це відмінний вибір для тих, хто шукає ефективний і зручний засіб для фіксації брів. Завдяки своїм особливостям і перевагам, цей гель допоможе зафіксувати брови. Рекомендую! Чудовий варіант гелю не за всі гроші світу)
Коментарі (0)