Чергова новинка від Joko Blend
Неймовірно естетичні та ароматні кремчики для рук 👐🏻
Напочатку бренд випустив парфумовані парні лінійки гелів для душу та лосьйонів для тіла. Пізніше, з цими самими ароматами вийшли ще й кремчики для рук 😍 Тож я не довго думаючи взяла одразу два - "Vanilla Blossom" та "Spicy Vetiver" (цей взяла на подаруночок).
Дизайн, пакування та складові 🧪
Кремчики напочатку знаходяться в коробочках зі святковим і дуже атмосферним пакуванням (ну це таак красиво 💘).
Всередині знаходяться самі тюбики, вони металеві, однотонні і це саме те, що потрібно для красивих фотографій у соц. мережах 😁
Кришка гайка добре розкручується і закручується.
У складі містять: гліцерин (зволожує та утримує вологу), мигдалеву олію (живить, пом'якшує та заспокоює), масло ши (глибоко зволожує та живить, регенерує), кокосову олію (живить, пом'якшує, відновлює еластичність шкіри), олія макадамії (живить, пом'якшує, заспокоює шкіру та зміцнює нігті), арганову олію (розгладжує, пом'якшує та захищає від подразнень), пантенол (зволожує, розгладжує та заспокоює шкіру), екстракт квітів жасмину (надає гладкості, зволожує, живить та утворює захисний бар'єр), екстракт центели азіатської (зволожує та заспокоює шкіру).
Склад дуже багатий і це я ще не всі основні компоненти виділила ☝🏻
Аромати, консистенція та враження від використання 👇🏻
Аромати ідентичні лосьйонам з цієї лінійки, от просто один в один 👌🏻
*на шкіри відчувається ще декілька годин після нанесення.
Vanilla Blossom - ніжний, дівочий аромат полунично-карамельного мілк-шейку 🍓
Spicy Vetiver - свіжий аромат зеленого чаю з імбирем, що бадьорить 🍃
Консистенція. Спочатку я думала, що вона така сама як і у лосьйонів, але ні, вона трохи густіша і більш кремова. Але розподіляється також дуже легко і підійде абсолютно на будь-яку пору року.
Враження від використання:
обидва кремчики гарно зволожують та пом'якшують шкіру, роблячи її візуально більш гладенькою. Також помітила, що крема добре заспокоюють подразнену шкіру і так, вони не залишаючи жирної плівки на шкірі.
Тому це не тільки візуально дуже красиво, але й і на дії також дуже приємний результат виходить. Щиро можу рекомендувати 🤍
Коментарі (0)