MAKE UP FOR EVER Mini HD Skin Hydra Glow Skincare Foundation, 1R02
Мені треба було добити до певної суми замовлення, щоб отримати подаруночки, тому я обрала щось невелике і те що можна закінчити. Знайомтесь тон від Make Up For Ever у 12 мл.
Саме пакування скляне з великою білою кришкою. Пластик якісний і помпа зручна. Доволі гарно як для мініатюри.
Кольорова лінійка у міні-форматі дивна. Найсвітліший колір відтінку білої стіни, другий в мене, а третій вже для латиноамериканців.
1R2 - світлий, на мою зимову шкіру підходить. Але рожевий підтон то біда. В порівняльних свотчах видно різницю. Коли наношу його на обличчя, краще вдягати світер з високою горловиною. Інакше обличчя блідо-рожеве, а шия світло-оливкова. Рятує тільки серйьозна кількість бронзеру і пудри з теплим підтоном.
Тон водянистий, тому в нанесенні треба бути обережним, аби не вимазати ним одяг. Видавлюю його на палітру, а далі роблю крапинки пальцем на обличчі. Більше подобається наносити пензлем, спонж робить надто легке покриття. На жаль, моє багатостраждальне підборіддя тональний не перекриває, навіть якщо нашаровувати. А ось ніс з двома шарами виглядає притомно.
Тональний дає натуральний ефект з легким вологим ефектом. Виглядає гарно. Єдиний мінус - не фіксується, тобто він постійно липкий і без пудри ніяк. Зазвичай, я пудрю Т-зону і консилер під очима, але тут треба покривати все лице. На тоні навіть бронзер Hourglass трохи залипа, а це проблема.
Висновки
Мені подобається середнє покриття з натуральним фінішем. На обличчі виглядає акуратно, не підкреслює лущення, та й з носа майже не злізає. Але один мінус - він їде по обличчю якщо не закріпити пудрою. Мені таке не до душі, бо пудру на все обличчя не дуже люблю наносити. Хоча для кремової корекції даний тон те що треба.
В загальному, продукт хороший. Якщо ви шукаєте середнє покриття і маєте рожевий підтон, можна спробувати у мініформаті. З нейтральним чи оливковим підтоном краще звернути увагу на повнорозмір, там значно ширша лінійка кольорів.
Коментарі (0)