Крем для шкіри навколо очей La Grace
Враження від La Grace Peptide Eye Contour Cream
Дуже скоро я зміню свій вік у клубі на 25+, і я дуже рада, що завдяки MUC почала ще до цього використовувати креми для шкіри під очима. І хоча назва цього крему починається зі слова "омолодження", та мене більше зацікавило слово "пептиди", судячи зі статей, зокрема і в клубі, вони не будуть зайвими).
Отже, консистенція крему доволі середня, не густа і не рідка. Наноситься комфортно, не залишає липокого шару, лише злегка сяючий на перших хвилинах, потім поступово вбирається.
Колір білий. Що цікаво, я не могла згадати його запаху, бо ніколи не чула його) дійшло до того, що пішла у ванну нюхати крем🤭 якщо от дуже сильно принюхуватись, то можна почути технічну віддушку.
Фініш, як я вже писала вище, нейтральний, лише у перші секунди трішки сяючий, поки вбирається, крем не липкий, не відчувається вологим, не викликає подразнення.
Щодо ефекту, то я бачу зволоження, що мені і треба для цієї зони. З часом систематичне використання крему вприцнипі впливає на стан цієї зони, сприяючи кращому її вигляду.
З цікавого, у складі є емоленти, гліцерин, кофеїн, антиоксиданти, молочна кислота, пептиди (Dipeptide-2, Palmitoyl Tetrapeptide-7), екстракт яблука, екстракт кінського каштану. Також у складі є цетеариловий спирт, силікони та мінеральна олія. Якщо ці компоненти можуть турбувати, то на сайті є зручні пробники крему, об'ємом 3мл.
У мене ж мініатюрка, об'ємом 15мл, також зручний та вигідний формат. Дизайн мінімалістичний, флакон закритий, а дозатор помпа.
Коментарі (0)