Vik_Sem

Ідеальна сироватка від Joko Blend з миттєвим зволоженням.

Я давно переглянула весь свій догляд за шкірою і сказала досить! Досить висушувати бідну шкіру, пора її живити та зволожувати і ще інтенсивніше її доглядати.

Про користь гіалуронової кислоти я дізналася давно, потужний зволожуючий, відновлюючий і омолоджуючий засіб здатний зволожити глибокі шари шкіри.

Вибір був очевидним: Екстразволожувальна сироватка від українського бренду Joko Blend

Декілька слів про продукт

• Назва - Екстразволожувальна сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою Joko Blend Aqua Glow Extra Moisturizing Face Serum
  • Об'єм - 30 мл, пробників немає
  • Тип шкіри - будь-яка 18+
  • Призначення - відновлення, заспокоєння, зволоження
  • Класифікація – натуральна

Упаковка

Сироватка у скляному, матовому, важкому флаконі, упакована в картонну коробочку. Дизайн мені до вподоби, приємні біло-небесні кольори, лаконічно та сильно. Вся інформація написана на наклейках на самому флаконі та коробочці.

Піпетка зручна, з її допомогою можна набрати і багато, і мало сироватки – як забажається. Жорсткість середня, виглядає стильно, добре працює до самого упору - поки засіб не закінчиться.

Aqua (Water), Pentylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propanediol, Phospholipids, Sphingolipids, Panthenol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Linalool.

Активні компоненти

• комплекс керамідів і фосфоліпідів рослинного походження Ceramide Complex CLR™ допомагає відновити пошкоджений захисний бар'єр шкіри, підвищуючи її стійкість до факторів зовнішнього характеру;
  • комплекс амінокислот зміцнює захисний бар'єр шкіри,розгладжує її, покращує тон;
  • низькомолекулярна гіалуронова кислота проникає в глибокі шари епідермісу, інтенсивне зволожуючи, відновлює пружність і здоровий тон шкіри;

Консистенція, колір та аромат

Сироватка молочного, майже однорідного кольору, без будь-яких вкраплень.

За консистенцією – кремово-гелева текстура, середньої густоти, трохи тягнеться, але не липка.

Аромат легкий, приємний, описати його важко. Але він косметичний, не хімозний і не заважає та швидко пропадає зі шкіри.

Сироватку я наношу на обличчя та шию. Вона легко розподіляється навіть по сухій шкірі. Тішить, що засіб швидко вбирається. Сироватка стає невидимою після нанесення, але при цьому освіжає та візуально покращує вигляд.

Згладжує лущення, чого я дуже хотіла і мені було дуже актуально в опалювальний сезон. На дотик шкіра може здаватися сухою в зонах, де було лущення, але візуально цього не видно. Після ранкового нанесення такий ефект зберігається до вечора.

Сироватка забирає відчуття легкої стягнутості.

Візуально сироватка робить шкіру зволоженою, прибирає тьмяність, чого мені теж дуже хотілося. Після нанесення обличчя виглядає свіжим, але не жирним як млинець. Люблю цей свіжий вигляд, він одразу додає +10 балів до настрою. Це головний ефект, який мені сподобався.

На обличчі сироватка не відчувається – ні жирністю, ні липкістю. За це я її відразу полюбила. Не скочується, навіть якщо трохи перестаралася з кількістю нанесення.

Можливо, завдяки тому, що шкіра виглядає свіжою та зволоженою, то здається, що вона підтягнута . Або сироватка справді її підтягує, я так і не зрозуміла. У дива не вірю. Однак шкіра і справді виглядала набагато краще, підтягнутіше, ніж до нанесення сироватки.

Почервоніння, роздратування не помітила. Ефект плівки - теж.

ВИСНОВКИ

Мені Екстразволожувальна сироватка від бренду Joko Blend сподобалась і я продовжую нею користуватись. Програму максимум для мене вона виконує: згладжує та попереджає лущення, додає свіжості, прибирає тьмяний вигляд.

Це дуже робочий продукт, який вартий вашої уваги. Хоч сироватка і не є обов'язковим доглядовим засобом, але з нею і без неї різниця суттєва.

Обов'язково куплю її знову.

10 січня, 2025
Vik_Sem
10 січня, 2025