Інна Карпенко

Допомога чутливій шкірі з почервоніннями - тонер від Needly з екстрактом гриба Альбатрелус

Допомога чутливій шкірі з почервоніннями - тонер від Needly з екстрактом гриба Альбатрелус

Звичайно, що у першу чергу я повелась на дизайн. Я вже уявляла, як буду тримати цю баночку в руках. Пакування тонеру також лаконічне та привабливе.

1. Об'єм тонеру 145 мл (зверніть на це увагу!). Та мені здається, що цього об'єму буде більш ніж досить, тому що розхід у мене мінімальний. Дозатор зручний, не виливається, можна накапати собі стільки засобу, скільки треба.
  2. Консистенція спочатку здається рідкою, але потім відчувається невелика в'язкість, щільність засобу.
  3. Аромат приємний, як на мене. Не нав'язливий. Відчувається тільки перші кілька секунд, потім взагалі ніякого аромату не відчуваю.
  4. Активні інгредієнти тонеру, які я для себе виділила:
  • екстракт альбатрелус - має протизапальну та антивікову дію. Усуває пігментацію та запалення;
  • гідролізонова гіалуронова кислота - бореться зі зневодненням, активізує регенерацію шкіри;
  • фільтрат ферменту галактомісіс - покращує колір обличчя;
  • ніацинамід - покращує бар'єрну функцію шкіри;
  • пантенол - пом'якшує і відновлює шкіру.

Користуюсь тонером близько місяця і це найкраща на даний момент знахідка для моєї шкіри. Ще ніколи моя чутлива, з постійними почервоніннями шкіра не відчувала такого зволоження!

Наношу тонер зранку та ввечері, одразу відчуваю м'якість на своїх щічках, зволоження та блиск шкіри. Хочеться постійно торкатися своєї шкіри.

Неприємних відчуттів за час користування тонером не відчувала, пішло відчуття стягненості і сухості шкіри, яке супроводжувало мене, особливо у зимовий період.

Рада, що користуюсь зараз саме цим засобом, це спасіння для чутливої, схильної до почервонінь шкіри!

10 січня, 2025
Інна Карпенко
2
Підписники
0
10 січня, 2025