Marion

Домашнє фарбування

Домашнє фарбування

Привіт) нещодавно показувала пост який в мене колір вийшов післа самостійного фарбування. А тепер хочу розповісти яка на якість ця лінійка фарб.

Це професійна фарба для волосся Fanola Color разом з оксидантним лосьйоном 6% (20 Vol.). Ця серія фарб відома серед майстрів і домашніх користувачів за свою якість і насиченість кольорів. Тепер спробувала її і я

• Фарба для волосся Fanola Color, 100 мл — кремова фарба з високою пігментацією, яка забезпечує тривале і рівномірне фарбування. Вона містить поживні компоненти, що мінімізують пошкодження волосся під час фарбування.
  • Оксидант (перекис водню) Fanola 6% (20 Vol.), 300 мл — використовується для освітлення і розкриття пігменту фарби. Концентрація 6% підходить для фарбування на один-два тони світліше або для середнього покриття сивини.

Переваги

• Висока якість кольору: Насичені відтінки, які довго не тьмяніють.
  • М'який вплив на волосся: Завдяки кремовій основі і додатковим захисним компонентам.
  • Зручне нанесення: Консистенція фарби дозволяє легко розподіляти її по волоссю.
  • Аромат окислювача. Сам окислювач шикарно пахне бананом.

Недоліки

• Сильний запах фарби: Хоча це стандарт для професійних фарб, запах може бути досить різким.
  • Потреба в досвіді для точного змішування: Щоб досягти ідеального результату, важливо дотримуватися пропорцій змішування фарби й оксиданта (зазвичай 1:1,5). Беріть звичайні кухонні ваги - вони ваш помічник.

Поради щодо використання

1. Завжди проводьте тест на алергію перед використанням фарби.
  2. Використовуйте рукавички та захисний одяг, щоб уникнути плям на шкірі. Бо я цього не зробила і плями відмивала.
  3. Для рівномірного фарбування наносьте суміш рівномірно по всій довжині волосся. Якщо фарбуєтесь самостійно то це ще треба навчитися.

Я вважаю що Fanola Color — це відмінний вибір для тих, хто прагне досягти професійного результату вдома або в салоні. Вона відзначається насиченими, стійкими кольорами і порівняно щадною дією на волосся. Оксидант забезпечує правильну роботу з пігментами, що робить цю фарбу надійним варіантом для різних типів фарбування. Як дівчата написла в коментарях під постом про колір фарбування - що це було дуже гарно.

А ось і сам пост про фарбування. Як я намагалася із рудого зробити холодний тон. І знаєте поки вдалося, а наскільки довго протримається ще не знаю. https://club.makeup.com.ua/post/62510/

10 січня, 2025
Marion
10 січня, 2025