♡Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer♡
💎Ідеальний фільтр для шкіри? 💎
Коли я відкрила подарунковий бокс від Makeup Club, саме з перших речей, що привернули мою увагу, стала базою під макіяж Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer (002 - світлий) . Признаюся, я багато чого не очікувала, але цей продукт мене приємно здивував! 💫
Перш за все, хочу відзначити, що відтінок мені виявився майже ідеальним: трішки темніші за мій тон шкіри, але завдяки світлішому тональному крему я змогла створити ідеальний баланс.
Що мені сподобалось?
Сяюче та природнє покриття🌟. Ця база надає шкірі ледь помітного «волого» ефекту, що виглядає дуже натурально.
Догляд за шкірою💕. Після кількох днів використання я помітила, що шкіра стала більш зволоженою.
Продукт без жорстокості🐰. Завжди приємно знати, що косметика не тестувалася на тваринах.
Стійкість макіяжу💋. З нею тональний крем тримається довше, навіть у більш активні дні.
Без запаху✨. Ідеально для тих, хто чутливо реагує на парфуми в косметиці.
Фетровий аплікатор🖌️. Зручний, точний і дозволяє економно використовувати продукт.
Що варто врахувати?
❗ Ефект сяяння, хоча й красивий, може трохи підкреслити текстуру шкіри, особливо якщо є висипання чи почервоніння. Тому я рекомендую перед використанням добре підготувати обличчя — зробити легкий пілінг або нанести матуючий крем на проблемні ділянки.
👉 І не забудьте: базу потрібно обов'язково доповнювати тональним кремом. Це дозволяє створити рівний тон і збалансувати сяйво.
Моя оцінка: 9/10⭐
Ця база стала для мене приємним відкриттям. на те, що вона може підкреслювати недоліки, при правильному використанні продукту чудово розкриває свій потенціал. Особливо рекомендую її для святкового макіяжу чи фотосесії — ефект "фільтра" гарантовано! 💄
Коментарі (0)