Олена Романюк

Burberry Goddess Intense

Burberry Goddess Intense

Лихоманка з Burberry Her мене оминула, а от акція Wonder Bundle від MakeUp, ні. Тож, я почала рік з нової підбірки пробників ароматів, серед яких була новинка 2024 року, Burberry Goddess Intense. Парфум запам'ятовується теплим звучанням ванілі, це саме ті, чисті та солодкі ноти, трішки пряні та елегантні. Аромат густий, наче мед, звучить чисто і терпко, як літо.

Пробник має об'єм 1,5 мл, повністю заповнений. Класична карточка з кріпленням для флакончику, оформлена в кольорах флакону.

Тип аромату: амброві, деревинні
Початкова нота: Лаванда
Нота серця: Абсолю ванілі, Ваніль
Кінцева нота: Пачулі

Тільки я отримала пробник та послухала з дороги, я не чула лаванду з початкових нот піраміди, а шавлію чи мускатний горіх, потім вже ваніль, якої дуже багато. Перше враження було, що це гучний, сучасний аромат.

Далі, я лишила парфум постояти декілька днів і продовжити знайомство.

Я дуже хотіла почути лаванду, щось, окрім солодкавості та терпкості ванілі. На мій суб'єктивний нюх, це чітка парфумерна ваніль, без натяку на аромати випічки. Вона трішки терпка, наприкінці, за пахунок пачулі.

На мою холодну шкіру, аромат щільний і теплий, доволі стійкий. На волоссі залишається до миття. А на шкірі за 3-4 години не чутний.

Для мене, Burberry Goddess Intense є ароматом урочистої чи святкової події, він не для поспіху. Мені достатньо буквально краплиночки, щоб одразу чути ваніль. Тішуся, що маю його в колекції пробників, але не впевнена, що хочу мініатюру.

10 січня, 2025
Олена Романюк
10 січня, 2025