saybeautyk

LUNAVI | Сироватка з календулою

І взагалі я насправді не дуже розумію, чи існує ще бренд 🙄сподіваюсь, що так, бо мені їхня косметика дуже сподобалась і я би повторила деякі позиції в майбутньому.

Неодноразово я згадувала про свою любов до календули, але доглядових засобів з цією квіткою у складі насправді дуже мало. Побачивши таку лінійку і бренду LUNAVI пройти мимо не вдалось.

У мене на тестуванні були гель для вмивання, сироватка і крем, сьогодні розповім про сироватку (яка вже і закінчитись встигла 🤪)

Представлена вона у скляному флаконі з піпеткою обʼємом 30 мл. Дуже важливо, що бренд займається переробкою і використані флакони можна надіслати їм назад) Мені здається, що це класне рішення.

Пакування насправді не сильно зручне, бо під оцією деревʼяною кришечкою стікає сироватка і засихає по краям, тому постійно флакон треба витирати.

Сама сироватка такого блідо-помаранчевого кольору - зовсім як квіти календули🌼

В ній також присутні невеличкі вкраплення, на обличчі не відчуваються.

Текстура рідка, не жирна, не липка.

Мені дуже сподобалось, що на перших позиціях в складі в даній сироватці не звичайна вода, а розмаринова, в також вода квітів календули (зазвичай це гідролати).

Також в складі зазначені:

🌼Екстракт енантії хлорели - антибактеріальна, протизапальна дія, регулює себовиділення;

🌼Ніацинамід

🌼Гліколева кислота (думаю, що її концентрація тут мінімальна + вона у кінці складу, шкіра ніяк не відреагувала. Тож це не кислотний засіб)

🌼Олія чайного дерева - протизапальна дія

🌼Сечовина

Склад тут чудовий, от ні додати ні відняти, як то кажуть. Просто ні до чого навіть причепитись.

Я користувалась приблизно 3,5 місяця, це при тому, що чергувала її з іншими сироватками.

Lunavi Matte Serum дуже класно зволожувала, заспокоювала мою проблемну шкіру, не викликала нових висипань і була ну дуже лагідною.

Вона якось так бережно доглядала за шкірою і робила це дуже поступово - здається нічого особливого, але в цілому це була хороша підтримка шкіри без обтяження і агресивної дії.

На ранок вона мені дуже подобалась, до того ж тут зібрані буквально найбільш підходящі екстракти саме для проблемної та жирної шкіри.

Також вона гарно доповнювала мою рутину і ввечері, коли я не користувалась адапаленом через надмірну сухість.

Сподобалась, можу рекомендувати і сама би повторила. Сподіваюсь все таки, що бренд і досі функціонує)

10 січня, 2025
saybeautyk
10 січня, 2025