LUNAVI | Сироватка з календулою
Про засіб, якого вже немає на makeup, на жаль
І взагалі я насправді не дуже розумію, чи існує ще бренд 🙄сподіваюсь, що так, бо мені їхня косметика дуже сподобалась і я би повторила деякі позиції в майбутньому.
Неодноразово я згадувала про свою любов до календули, але доглядових засобів з цією квіткою у складі насправді дуже мало. Побачивши таку лінійку і бренду LUNAVI пройти мимо не вдалось.
У мене на тестуванні були гель для вмивання, сироватка і крем, сьогодні розповім про сироватку (яка вже і закінчитись встигла 🤪)
Представлена вона у скляному флаконі з піпеткою обʼємом 30 мл. Дуже важливо, що бренд займається переробкою і використані флакони можна надіслати їм назад) Мені здається, що це класне рішення.
Пакування насправді не сильно зручне, бо під оцією деревʼяною кришечкою стікає сироватка і засихає по краям, тому постійно флакон треба витирати.
Сама сироватка такого блідо-помаранчевого кольору - зовсім як квіти календули🌼
В ній також присутні невеличкі вкраплення, на обличчі не відчуваються.
Текстура рідка, не жирна, не липка.
Мені дуже сподобалось, що на перших позиціях в складі в даній сироватці не звичайна вода, а розмаринова, в також вода квітів календули (зазвичай це гідролати).
Також в складі зазначені:
🌼Екстракт енантії хлорели - антибактеріальна, протизапальна дія, регулює себовиділення;
🌼Ніацинамід
🌼Гліколева кислота (думаю, що її концентрація тут мінімальна + вона у кінці складу, шкіра ніяк не відреагувала. Тож це не кислотний засіб)
🌼Олія чайного дерева - протизапальна дія
🌼Сечовина
Склад тут чудовий, от ні додати ні відняти, як то кажуть. Просто ні до чого навіть причепитись.
Чим сподобався засіб?
Я користувалась приблизно 3,5 місяця, це при тому, що чергувала її з іншими сироватками.
Lunavi Matte Serum дуже класно зволожувала, заспокоювала мою проблемну шкіру, не викликала нових висипань і була ну дуже лагідною.
Вона якось так бережно доглядала за шкірою і робила це дуже поступово - здається нічого особливого, але в цілому це була хороша підтримка шкіри без обтяження і агресивної дії.
На ранок вона мені дуже подобалась, до того ж тут зібрані буквально найбільш підходящі екстракти саме для проблемної та жирної шкіри.
Також вона гарно доповнювала мою рутину і ввечері, коли я не користувалась адапаленом через надмірну сухість.
Сподобалась, можу рекомендувати і сама би повторила. Сподіваюсь все таки, що бренд і досі функціонує)
Коментарі (0)