SelfloveLili

Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez

Витонченість, жіночнїсть та сексуальність-все це неймовірним чином змогли вмістити і відобразити в своїх парфумерних композиціях Narciso Rodriguez.

Narciso Rodriguez For Her Forever це парфум для жінок, належить до групи ароматів Квіткові Деревні Мускусні. Це новий аромат він був випущений в 2023 році.

Парфумер: Sonia Constant.

Верхні ноти: Жасмин, Франжипані і Гарденія; ноти серця: Османтус, Квітка Африканського Апельсина і Тубероза; ноти бази: Мускус і Пачулі.

Він трошки схожий зі своїм ,,чорненьким попередником " проте він більш легкий та делікатний. Кому попередній варіант не зайшов і був заважкий, то новий більше буде до душі.

Для мене Narciso Rodriguez це гарантія того що я буду закохана у цей парфум❤️ тому брала його без затесту. Нова версія цього культового аромату – парфумована вода for her forever – оспівує жіночу грацію та елегантність.

Парфум на будь яку пору року. Він не душить, звичайно тільки якщо на вулиці влітку не +30

Ідеальний як на повсякдення так і на важливу подію. Яскраво відчувається близько 4 годин, після більш інтимно. Хоча ваше оточення звичайно буде його відчувати. Шлейф легкий проте помітний. Флакон виглядає дуже витончено як і всі в Narciso Rodriguez.

В мене асоціюється більше з весною. Коли травневе сонечко вже гріє, але ще не спалює все навкруги. Коли ти вдягнена не лише в жіночне весняне плаття, а й в цей парфум. Сонечко ніжно торкається своїми променями твого тіла, а легенький вітерець підхоплює неймовірний аромат For Her Forever і ти отримуєш неймовірну насолоду від цього дня і цієї миті.

Це біло квітковий вибух 💥 Ніби білий букет квітів нареченої ) Аромат інтенсивний,квітковий,з насиченим відтінком зелені. Складний і напрочуд прекрасний аромат, разюче, але щоразу я знаходжу в ньому щось нове. Такий різний, але завжди до запаморочення чарівний. Чоловік про нього каже,що це аромат щойно завареного гарячого зеленого жасминового чаю)))) так, і таке є:))) хоча до цього в мене таких асоціацій не було) Але які ж ми всі різні і як по різному відчуваємо 🙂

Narciso Rodriguez
11 січня, 2025
SelfloveLili
11 січня, 2025