Aster

Ідеальний блонд за 12 хвилин можливий!

Моє знайомство з Be Hair Be Color Activator with Caviar, Keratin, and Collagen почалося не з найкращих рішень. Здавалося б, чим може відрізнятися активатор? Я вирішила заощадити й використовувати залишки окисника від іншого бренду, думаючи, що це ніяк не вплине на результат. Як я помилялася!

Фарба не змішувалася рівномірно, консистенція вийшла надто рідкою, а колір лягав плямами. Волосся після процедури виглядало пересушеним і тьмяним — наче я щойно повернулася з пустелі, а не з домашнього фарбування.

На щастя, я вирішила дати Be Hair Be Color другий шанс, але цього разу придбала активатор того ж бренду, і це був абсолютно інший досвід!

Що змінилося?

1. Кремова текстура дозволила легко й рівномірно нанести фарбу на волосся.
  2. Колір вийшов саме таким, як на упаковці — без жовтизни чи непередбачуваних відтінків.
  3. Волосся після фарбування було блискучим і м’яким, ніби я щойно вийшла з салону краси.

Чому важливо використовувати саме цей активатор?
Активатор Be Hair Be Color створений спеціально для роботи з фарбою цього бренду. Його унікальний склад із ікрою (ну про ікру я не вірю) але так написано ну ок , кератином і колагеном не тільки активує фарбу, а й доглядає за волоссям під час фарбування. Чужі окисники просто не мають такого складу, тому не можуть гарантувати ані точного кольору, ані безпечного впливу на волосся.

Не економте на важливому. Якщо ви вже обрали фарбу Be Hair Be Color, використовуйте її разом із рідним активатором. Не повторюйте моєї помилки, бо вона може коштувати вам як мінімум кількох тижнів відновлювального догляду за волоссям.

Тепер я завжди купую тільки оригінальний набір, і моє волосся чекае салону і перукаря тепер на пів року більше взазахаха, фоток не буде бо мое коріння довше ніж ніс вашого колишнього)

11 січня, 2025
Aster
11 січня, 2025