alena.rosee

Масажна щітка для волосся | Joko Blend

Здавалось би, наче і класний шампунь, маска чи бальзам, незмивашки якісні, але ще щось не те, не так промивається волосся, немає прям заявлених ефектів від засобів?

Я також такий прикол зрозуміла не одразу, поки не спробувала дійсно класну щітку для голови, бо до цієї штучки в мене була більш бюджетна , вона по вигляду наче така ж сама, аже відчуття ну дуже відрізняються, Джоко немов справжній масажист. ☺️

В чому користь - пишу далі🫧

Зараз ця щітка стала незамінною помічницею в догляді за волоссям, завдяки нехитрому масажу, моє волосся стає більш блискучим, гарним, а шампунь піниться так, що я і не думала що він на таке здатен)))

Завдяки мякеньким силіконовим зубчикам , щітка масажує шкіру голови дбайливо та ніжно, при цьому стимулює волосяні цибулинки та кровообіг, при цьому сприяючи зросту волосся.

То на що здатна щітка?

1. Допомогає не тільки круто спінювати шампунь, але і прибирати залишки шампуня чи маски зі шкіри голови 🫧

2. Легкий релаксуючий масаж ідеальний антистрес☺️

3. Покращує кровообіг✨

4. Так як покращується кровообіг, то це стимулує ріст волосся, робить його міцнішим 👩🏼‍🦱

Ергономічна форма щітки легко поміщається в руці, а водостійкий силікон робить її ідеальною для використання під час миття голови.

Її компактний розмір дозволяє брати щітку з собою у подорож у невеличку сумочку .

У щітки ї зручна силіконова стрічка - гачок, тому можна поцепити цей девайс у душі.

Впевнена , що ця зірочка , ой щіточка, точно вам сподобається 🖤

11 січня, 2025
alena.rosee
11 січня, 2025