Масажна щітка для волосся | Joko Blend
Для щасливого волосся 💕
Здавалось би, наче і класний шампунь, маска чи бальзам, незмивашки якісні, але ще щось не те, не так промивається волосся, немає прям заявлених ефектів від засобів?
Я також такий прикол зрозуміла не одразу, поки не спробувала дійсно класну щітку для голови, бо до цієї штучки в мене була більш бюджетна , вона по вигляду наче така ж сама, аже відчуття ну дуже відрізняються, Джоко немов справжній масажист. ☺️
В чому користь - пишу далі🫧
🖤
Зараз ця щітка стала незамінною помічницею в догляді за волоссям, завдяки нехитрому масажу, моє волосся стає більш блискучим, гарним, а шампунь піниться так, що я і не думала що він на таке здатен)))
Завдяки мякеньким силіконовим зубчикам , щітка масажує шкіру голови дбайливо та ніжно, при цьому стимулює волосяні цибулинки та кровообіг, при цьому сприяючи зросту волосся.
🖤
То на що здатна щітка?
1. Допомогає не тільки круто спінювати шампунь, але і прибирати залишки шампуня чи маски зі шкіри голови 🫧
2. Легкий релаксуючий масаж ідеальний антистрес☺️
3. Покращує кровообіг✨
4. Так як покращується кровообіг, то це стимулує ріст волосся, робить його міцнішим 👩🏼🦱
🖤
Ергономічна форма щітки легко поміщається в руці, а водостійкий силікон робить її ідеальною для використання під час миття голови.
Її комп актний розмір дозволяє брати щітку з собою у подорож у невеличку сумочку .
У щітки ї зручна силіконова стрічка - гачок, тому можна поцепити цей девайс у душі.
Впевнена , що ця зірочка , ой щіточка, точно вам сподобається 🖤
Коментарі (0)