Narciso Rodriguez For Her Pure Musc
Спокусливий танець пристрасті на тілі
Мінімалізм... Ось що спадає на думку дивлячись на цей парфум. Все дуже скромно та естетично. Чорно-біла гама як символ вічної класики.
Теж саме можу сказати і про піраміду аромату - вона дуже проста, тут немає складних поєднань. Але я ніде не знайшла, які саме квіткові ноти присутні в середніх нотах, крім згадки білих квітів в описі.
Справді, при першому розпорошенні важко почути щось певне. Але перше враження - це аромат про весну. Пробудження природи. Про талий сніг і перші проліски або перші конвалії, що пробиваються крізь нього. Дуже ніжний, але в той же час незвичайний аромат, яким постійно хочеться насолоджуватися.
Перше, що чується - це найніжніші нотки мускусу. Ці легкі нотки, які одразу ж обволікають тебе і наче проникають у кожну клітинку тіла. Аромат зливається з твоєю шкірою, а шкіра з ароматом.
Через пару хвилин аромат ніби зігрівається на шкірі та квіткові нотки починають розпускатися. Не можу сказати точно, що то за квіти. Але вони не нудотні і ненав'язливі. Вони ніжні та дуже акуратні - весняні.
У базових нотках з'являється пудровий аромат. Але й мускус не відходить на другий план. Всі ці нотки поєднуються в одне ціле і немов починають танцювати якийсь спокусливий танець.
Аромат має чудову стійкість і легкий, але виразний шлейф, він не голосний, але помітний. Цей аромат гарно підійде на теплу пору року. Ним дійсно хочеться насолоджуватися. При першому знайомстві я нанесла аромат на руку і весь день просто не могла відірватися від неї.
Чесно скажу - я закохалася. Безумовно For Her Pure Musc ніжний, жіночний аромат. У ньому є якась витонченість, жіночність та теплота. Він божевільний та пристрасний. Але при цьому він збалансований та спокусливий.
Коментарі (0)