Аніта

Ліпосомальна сироватка для обличчя Lancaster 365 Skin Repair Liposomal Cellular Serum

Ліпосомальна сироватка для обличчя Lancaster 365 Skin Repair Liposomal Cellular Serum

Сироватки для обличчя – один із найпопулярніших косметологічних засобів для догляду за шкірою обличчя. Тому я їх люблю і періодично купую.
Нещодавно я познайомилася з новим брендом Lancaster і вже багатьом відомою ліпосомальною сироваткою для обличчя. Вона поєднує в собі передову технологію лікування пошкоджених клітин за допомогою природних інгредієнтів, представляючи таким чином найкращу зброю проти старіння.

Не можу не відмітити її зовнішній вигляд. В мене мініатюра 10 мл, такий собі тревел формат, який зручно брати з собою. Такого об'єму вистачає на два тижні щоденного використання. Баночка точна копія повноформатного засобу, має додаткове пакування - коробочку. Виглядає дійсно розкішно та привабливо. Для зручного використання є лопатка, яка вбудована в кришечку.
Текстура легка, сироватка нагадує легкий крем або лосьйон, молочного кольору. Вона насичена, але не жирна.
Аромат приємний та яскравий, відчуваю квіткові ноти. На шкірі після нанесення злегка відчувається.

Наношу сироватку з ранку. Вона одразу ніби тане на обличчі. Сироватка швидко вбирається, не залишаючи жирності та липкості. З іншою доглядовою та декоративною косметикою не конфліктує - не скочується.
При нанесенні з'являється відчуття неймовірно гладкої шкіри, але тут без ілюзії, оскільки неможливо не помітити наявність силіконів. Загальні відчуття після користування гарні, шкіра зволожена, тон обличчя виглядає рівніше, пори не забиває. А ось про головну заявлену функцію - боротьба зі зморшками та відновлення шкіри - сказати нічого не можу. Бо для видимого ефекту потрібно користуватися цим засобом не один місяць, але шкіра через два тижні стала більш пружною і сяючою.

13 січня, 2025
Аніта
13 січня, 2025