ksnklb

Віск для брів Joly:Lab

Давненько я не мала воску для брів, я вже забула як ним користуватись і який вигляд мають брови у результаті)
Одразу кажу, що цей віск може зробити ефект "як після ламінування", за тієї умови, якщо його багато нанести. Я ж обрала для себе більш "натуральний" шлях, тому наношу зовсім не багато продукту, і у результаті маю натуральний вигляд брів, які зафіксовані у гарній формі. Якраз для використання на кожен день, мені таке підходить, і брови при цьому не виглядають прилизаними, а залишаються об'ємними.

Віск поміщений у кругленьку прозору баночку, об'ємом 10г. У коробочці поряд з воском ще є звичайна чорна щіточка.
Віск прозорий, твердий та густий. Він липкуватий, на бровах це не заважає, адже за хвилин 20-30 це взагалі не відчувається.
Аромат не моє, він мені нагадує кондиціонер-спрей для волосся Mermade, знаю що багато кому цей запах сподобався, та мені ні🤷🏻‍♀️. На бровах він, звісно, не відчутний, тому просто як факт😅.
У складі, до-речі, є гідролізат касторової олії, гліцерин, олія аргани, вітамін Е, олія пачулі.

Віск набирається на щіточку нормально. Виробник радить набирати трішки засобу на щіточку, нанести це на брови і вже тоді розприділяти власне по бровах, наводячи на потрібну форму.
Я, ж, роблю схожим чином: набираю на один бік щіточки, наношу трішки на брову, і чистим боком щіточки розприділяю віск.
Викладаючи брови, я навмисно оминаю волосинки, на початку брови.
Фіксація та стійкість нормальні, мої брови зафіксовані до кінця дня, та тут я хочу зауважити, що мої брови піддатливі та не густі.

11 січня, 2025
ksnklb
11 січня, 2025