ЩО ОСОБЛИВОГО В ЦИХ НІШЕВИХ АРОМАТАХ?
Adele Gritti Narcosis Vertus Atlas Fever Ex Nihilo
Я дуже люблю знайомитися з нішевими ароматами, не обмежуючись одним в колекції)) і зараз ця можливість доступна практично кожному. Адже є можливість знайти практично будь-який бажаний аромат!
Раніше нішеві аромати були доступні лише в спеціалізованих бутиках, чи дуже екслюзивні.
Але з часом, багато нішевих брендів почали активно розширювати свою присутність через онлайн-платформи та великі рітейлери. Тому зараз і справді на Make Up можна знайти дуже багато цікавих нішевих ароматів.
Кількість нових нішевих брендів зростає щороку, і багато з них черпають натхнення з уже існуючих популярних ароматів, створюючи щось подібне але зі своїми особливими нотками.
В моїй підбірці сьогодні будуть і аромати особливі і аромати, які є дещо схожі на інші аромати, але всі вони дуже цікаві і мають своїх поціновувачів! Отож поїхали)))🥰
Розкажу сьогодні про три ... най най, найочікуваніших) І найпопулярніших на сьогодні...
Atlas Fever від Ex Nihilo
Цей аромат я дуже давно планувала спробувати і ось нарешті вдалося протестувати, хоча спочатку було кілька підходів до нього...
Що цікавого в ароматі Atlas Fever?
Це один із ароматів, який здобув значну популярність завдяки своїй унікальній композиції та інтригуючому характеру.
Atlas Fever Ex Nihilo – це аромат, який можна охарактеризувати як деревно-пряний з яскравими східними акцентами. Аромат був натхненний величними та загадковими атласними горами, що знаходяться на перехресті Середземного моря і Африки, що додає йому певної екзотичної енергії.
Верхні ноти: ладан і червоні ягоди,
Середня нота: нарцис;
Базові ноти: ваніль, боби тонка, сандалове дерево, дуб, гуаяк і кедр.
Основні найбільш відчутні ноти:
- Кардамон – придає пряний відтінок.
- Кедр і пачулі – створюють деревно-земляні ноти, надаючи аромату глибину.
- Амбра та шкіра – додають теплоти і чуттєвості, надаючи аромату сексуального шлейфу...
Чим особливий Atlas Fever?
Аромат дуже цікавий і довго тримається на шкірі. Це один з тих ароматів, що викликає захоплення в оточуючих і залишається в пам’яті, або викликає сильне не захоплення 😅 і теж залишається в пам'яті).
Але його не помітити не можливо!
Хоча насправді, якщо користуватися ним в мікро дозі)) то він дуже і дуже приємний і тихий. Він має певну гостроту, але також дуже комфортний і обволікаючий. Він має якусь містичність, підкреслену нотами шкіри і амбри. Для мене він дуже затишний, хоча спершу вау ефекту не було, мені здавалося, що я це вже десь чула, щось нагадував...та я так і не знайшла подібного.
Інтенсивний шлейф і складна композиція Atlas Fever Ex Nihilo роблять його чудовим вибором для вечірніх виходів або для тих, хто хоче створити особливе враження. Він не є стандартним ароматом, що робить його цікавим для тих, хто хоче щось нестандартне і вишукане. Зважаючи на складність і багатство композиції, цей аромат може бути дуже цікавим для тих, хто цінує глибокі деревні і східні аромати.
Atlas Fever Ex Nihilo ...це, мабуть, найбільш популярний серед трьох ароматів, про які я сьогодні розповідаю))) завдяки більшому визнанню серед поціновувачів парфумерії....а ще Хейлі Бібер дуже подобається цей аромат)) і Даші Квітковій)))
Я його використала до кінця))) треба більше))
Vertus Narcosis...
Цей аромат дуже випадково потрапив до моєї колекції, я чесно кажучи до цього моменту не чула про нього нічого. І не знала про його шалену популярність.
ЩО ТУТ ОСОБЛИВОГО?
Для мене він став ароматом-викликом)) Думаю ого о це так ноти, відчула я той самий канабіс))) не знаючи ще тоді складу і основних нот)) але знайомство стало тісніше і я його дала тестувати своїм друзям одного вечора одночасно)) І всі сказали ого що це таке)) Дуже цікавий, але не закохав мене , проте я його тепер впізнаю однозначно)))
Отож Narcosis – це деревно-пряний, інтенсивний, загадковий.
Верхні ноти: Ревінь, Кардамон, Кава та Мандарин;
Середні ноти: Манго, Імбир та Амбра;
Базові ноти: Ветивер, Сіра Амбра та Персик.
В ЧОМУ СЕКРЕТ?
Narcosis має значно глибшу та складнішу композицію. Тут присутні більш інтригуючі та пряні ноти, що створюють певну містичність і загадковість. Це аромат для тих, хто любить експериментувати з менш стандартними і більш авангардними композиціями.
Його по звучанню сміливо можна визначити, як специфічний і особливий, для любителів нестандартних ароматів і нот)
Vertus Narcosis може бути значно цікавішим для тих, хто шукає глибину, специфічність і нетрадиційність в ароматах. Він має більше характеру і може привернути увагу своєю унікальністю. Це аромат для більш сміливих людей, які не бояться вражати оточення. І варто сказати, що він дуже яскравий! От дуже!
Подібних не зустрічала...
Narcosis Vertus без сумніву, один з найцікавіших ароматів завдяки своєму експериментальному і сміливому характеру. Аромат з нотами канабісу, мускусу та тютюну викликає справжні емоції))). Це аромат для тих, хто шукає щось по-справжньому унікальне і незвичайне. Narcosis Vertus безумовно є найбільш неординарним і цікавим серед трьох ароматів, про які я сьогодні розповідаю!
Просто дуже хотіла спробувати! І от в колекції –думаю я нарешті... буду його носити щодня! ...Але рук щодня поки не тягнеться))) хоча мені подобається більше його просто відчувати, десь на одязі, а ніж на шкірі.
Кому ж підійде Adele?
Adelle Gritti – це квітково-деревний, елегантний, ніжний.
Верхні ноти: османтус, жасмин і троянда;
Середні ноти: нарцис і тубероза;
Базові ноти: амбровий мох і кедр.
Це аромат розкоші, жіночності та елегантності. Adelle має ніжну, чуттєву квіткову основу з деревними нотами, що надає йому глибини. Це аромат для тих, хто любить класичні, витончені і квіткові композиції.
Яка його особливість?
Adele Gritti не є важким чи нав’язливим ароматом. Його інтенсивність збалансована, і він відразу стає дуже приємним на шкірі, не перевантажуючи, але і не зникаючи після декількох годин. Відчуття розкриття аромату, від початкових квіткових нот до більш глибоких деревних і амбрових, робить його багатогранним і захоплюючим. Хоча в дощову погоду він мені сподобався менше, а ніж в зимову. Та доречі оцих вершкових йогуртових нот про які так багато говорять... я не відчуваю їх...😒
Це прекрасний вибір для тих, хто хоче носити аромат, що підкреслює жіночність та елегантність без надмірної складності. Аромат, який представляє класичну квітково-деревну композицію.
В плані цікавості він є більш традиційним у порівнянні з іншими двома ароматами, а також найбільш доступним по вартості. Для любителів класичної парфумерії він буде дуже привабливим завдяки своїй збалансованій і багатогранній структурі. Він дещо буде подібний на GGGB by Kilian і Youth Zarkoparfume і Queen of Sheba від Attar... в одному напрямку.
Коментарі (0)