Zera Khaibulaeva

Dr. Gritti Adele

Dr. Gritti Adele

Я випадково відкрила для себе цей аромат.

І якщо цей відливант мені не набридне, я виконаю ще один з пунктів бьюті-плану і придбаю повноразмірний флакон. Адже він такий гарний, ніжний, чудовий .

А познайомилась я з ним ну прям взагалі не заплановано. Я зайшла в магазин відливантів, сто років цього не робила. Останній раз робила це в студентські роки, тоді хотілось пробувати парфуми і це було доволі бюджетно. Можна було собі дозволити взяти недорогий парфум зі стипендії. Якісь парфумів може була не дуже, та я й не дуже розбиралась ☺️Бо ціна була на всі парфуми однакова і наливали з великих флаконів😀

А тепер відливанти набирають при тобі з флакону і вартість на кожен парфум варіює від ціни парфуму.

Я зайшла в магазин і в мене одразу запаморочилося у голові🤭 Я не знаю як дівчата там працюють, але мої рецептори дали задню після першого флакону, а дали мені Kilian Paris Angels' Share, а поруч дівчата слухали улюблений аромат Ріани, Бакарат, Монталі, і все, я зрозуміла, що невчасно прийшла.

Попередньо я позберігала у обраному що хочу послухати, але в тому тумані все забулося, вийшла на вулицю подихати повітрям, згадати що хотіла послухати іповернулась .

І тут побачила цей флакон, взяла його до рук і він мені одразу сподобався. На фоні Killian він звучав так спокійно, ніжно. І я одразу попросила його відлити. Я не знала нот, але мені одразу відчувся вершковий персик.

Отака вийшла спонтанна покупка незапланованого відливанту.

На вулиці я розпилила на запʼястя. І першим враженням був квітковий бум. Османтус, троянда та жасмин, який тут взагалі не домінує, а скоріше робить якусь подушку для інших нот.

От в мене є Armand Basi іn red, так той жасмин мене аж душить. А тут більше домінує таки нарцис.

Взагалі тут не заявлено персику, але його відчувають всі, кого б не питала. А я от відчуваю не просто персик, а соковитий нектарин з вершками. Колись Швець Карина писала про лактонну ноту, а я не розуміла як це в парфумах. От тут я вже зрозуміла. Тут такий вершковий нектарин.

Що цікаво, на шкірі парфум розкривається набагато солодше та приємніше. Якщо наношу на одяг, то жасмин біль відчутний, а також заявлений кедр.

Аромат дуже гарно грає, то сильніше, то вщухає.

Цей аромат на шкірі неймовірно зігріває, ніби ти в лютому несеш букет квітів по вулиці. На вулиці холодно, снігу немає, все навколо сіре, а в тебе отакий величезний весняний букет.

Аромат елегантний, він підійде на кожен день, для впевненої в собі жінки, яка максимально жіночна. Я кайфую, коли він на шкірі. Стійкість чудова, на шкірі годин 6, на одязі добу точно.

Флакон елегантний, з білого скла з мармуровою кришкою.

Піраміда, доречі, ідентична з Kilian Paris Good Girl Gone Bad. Але по вартості набагато приємніше.

Дякую за увагу♥️

Dr. Gritti Adele
Dr. Gritti Adele