avsash

Мої помічники від Taft

Мої помічники від Taft

Якось давненько не було оглядів на засоби для волосся, зокрема стайлінги, а за цей час я встигла протестувати кілька цікавих продуктів. Сьогодні напишу про засоби від Taft, які я використовую для укладки своїх кучерів.

Трохи про моє волосся: нефарбоване (принаймні поки що, бо я вже заглядаюсь на одну популярну безаміачну фарбу), кучеряве, трохи схильне до сухості. Я дотримуюся принципів кучерявого методу, тому для мене важливо, щоб засоби не пересушували і допомагали створювати чіткі та пружні локони.

Гель Taft Maxx Power 8

Цей гель став моїм регулярним помічником. Він прозорий і досить легкий за текстурою, тому ідеально підходить для звичної мені укладки. Я наношу його на дуже мокре волосся, рівномірно розподіляючи від середини довжини до кінчиків. Щоб гель краще розподілявся, іноді додаю трохи звичайної води і змішую її з продуктом прямо на долонях.

Після висихання завжди розбиваю каст (твердий шар, який утворюється), щоб отримати м’які, пружні локони. Він забезпечує хорошу фіксацію, але не пересушує волосся і залишає його живим та еластичним.

Гель Taft V12 Styling Gel Speed Hold

Це засіб для особливих випадків або днів, коли потрібна максимальна стійкість укладки. Гель також прозорий, але має значно густішу текстуру, ніж Taft 8. Наношу його дуже обережно і обов’язково використовую мінімальну кількість, адже якщо переборщити, волосся може склеїтися. Щоб уникнути цього, теж додаю трохи води, щоб гель був більш рідким і краще розподілявся.

Фіксація у цього продукту надзвичайно сильна, локони будуть пружними та стійкими. А ще цей гель, як і його попередник не містить спирту, що досить таки доречно для і так сухого кучерявого волосся.

📌 Ще один важливий момент: я абсолютно спокійно ставлюся до пухнастості волосся. Я не з тих кучерявих дівчат, які хвилюються за кожен локон, аби він залишався ідеально укладеним. Та й, відверто кажучи, мені не дуже подобаються ці максимально вилизані укладки, де кожен локон до локону і жодного пуха. Коли це робиться спеціально для фото чи відео, це ок, але у повсякденному житті намагатися щодня укладати кучері ідеально, як на мене, марна трата часу.

З будь-яким гелем волосся може десь розпушитися, деякі локони можуть розпастися, і це абсолютно нормально. Взагалі, кучері — це про природну красу та варіативність. Вони просто не можуть бути завжди однаковими та ідеальними.

Спрей-рідина для укладання Taft True Volume 3

Цей засіб рятує мене в ті моменти, коли потрібно додати об’єму біля коренів, але стригти волосся ще не хочеться (кучеряве волосся доволі часто втрачає об'єм біля коренів, це виправляє правильна стрижка).

Я наношу спрей перед сушкою феном із дифузором, нахиляючи голову вперед, щоб підняти волосся біля коренів. Завдяки цьому зачіска виглядає більш пишною та легкою. З ароматом і дією він нагадує мені дуже розбавлений лак для волосся.

Однак мушу визнати, що коли волосся вже дуже сильно потребує стрижки, навіть цей спрей не дає бажаного ефекту, і об’єм швидко зникає. Але поки що я насолоджуюся його дією й відкладаю візит до майстра.

Лак для волосся Taft Caffeine Power 5 Hairspray

Лак використовую дуже рідко. Насправді цей продукт мені просто віддала хрещена (вона отримала його в подарунок за своє замовлення), бо я взагалі не фанатка лаків.

Востаннє я користувалася таким засобом ще на шкільному випускному, але чомусь вирішила дати йому шанс. Лак добре фіксує зачіску, не склеює локони і наче додає трохи блиску. А ще він не має такого різкого запаху, який був тоді у лаків. Він легко змивається і не залишає жодних слідів.

Для мене це більше про екстрені випадки, коли потрібно максимально зберегти укладку на весь день, а не про щоденну рутину.

15 січня, 2025
avsash
15 січня, 2025