Шампун ь тонуючий, нейтралізує жовтизну | L`OREAL ELSEVE
або чому я не ходжу на тонування до наступного фарбування💫
Розповім трішки про своє волосся, яке часто збирає компліменти від дівчат та хлопців.
Техніка фарбування на моєму волоссі ейртач, повторно оновлюю її в майстра раз на півтори року/ на рік (тонування включно). Від того часу окремо на тонування не ходжу, натомість користуюсь тонуючим шампунем раз на 2 або 3 тижні (залежить від зовнішнього вигляду кольору)
Стрижка кінчиків - кожні три місяці; от на стрижці майстер робить комплімент щодо відтінку волосся, я кажу це все фіолетовий шампунь від Лореаль💜
Шампунь обʼємом 200 мл представлено у пластмасовій пляшці, виконаній на 100% з відсортованого матеріалу.
Виробник радить використовувати цей шампунь раз на тиждень та залишати на 1-3 хвилини. Також радить використовувати рукавички, аби не пофарбувати руки, але я користуюсь без них.
Шампунь має насичений солодкий аромат, мені дуже подобається; текстура рідка але насичена; колір яскраво-фіолетово-синій з шимером.
Я користуюсь ним рік і його ще дуже достатньо в залишку. Дійсний 3 роки з моменту виготовлення.
Хоча я до нього не одразу прийшла.. Фарбуюсь близько 8-ми років і звичайно що напочатках купувала шампуні за рекомендацією майстра, вони були по дії хороші але досить дорогі. Потім я спробувала самостійно обирати тонуючий шампунь, теж типу професійних, але вони слабо працювали. Аж поки не зупинилась на L`OREAL ELSEVE PURPLE SHAMPOO💜
Я була приємно вражена що за таку ціну він так круто працює і не шкодить волоссю. Він залишає холодний відтінок. Звичайно що + маски, бальзами, олійки - це база в догляді за волоссям.
Тож я щиро рекомендую цей шампунь блондинкам☺️
Коментарі (0)