your_doc_mary

Забуте старе

Забуте старе
Забуте старе

Herbal Essences це шампунь мого підліткового,шампунь для всєЇ сімʼ,ще за часів миття волосся один раз і без використання бальзаму та маски.

Раніше лінійка була менша,і мала не прозоре пакування.

То гуляла я місяць тому по магазину і побачила це рожеве трояндове божественне пакування за невеликі гроші. Беру,треба брати,бо в кінці місяця з хлопцем дивимося витрачені гроші,і я кричу,що взагалі не розумію куди витратила стільки багато,дуже багато. Буквально плачу ха-ха

Коротше,вирішила я зекономити та вдихнути троянду,бо все з трояндою я обожнюю (окрім глиняноЇ маски 😷).

Біжу додому і скоріше йду мити голову новою лінійкою в радості від зекономлених грошей. Мені все обійшлося грн в 600 максимум.

А потім я була в шоці від ефекту.

Ну із плюсів :

💗 Пакування + повторне використання ♻️

💗 Колір

💗 Запах

💗 Обʼєм

💗 Ціна

💗 Пишать про якість натуральні інгредієнт,але нижче кидаю склад,бо знову ж таки,мій мозок склади не сприймає.

Мінуси :

🚫 Один великий мінус в тому,що як тільки я нанесла його на волосся,то відчула велику важкість волосся,а коли змивала,то воно буквально було важке,скрипуче,і навіть при струмені води відразу заплутане. Коли волосся висохло,то вона буквально було дуже сухе. Я спробувала ще два рази,і все було так само.

Прикріплюю склад,для гуру по складам. Скажіть будь ласка що з ним не так

💗 По плюсах все те саме

По мінусах він не сильно й врятував ефект від шампуню. Пробувала використовувати бальзам з іншим шампунем,але все те саме.

Буквально все те саме. У мене були ставки на маску,але й з іншим шампунем та бальзамом маска робить щось не те.

Справа в тому,що мені підходить плюс мінус будь-які продукти для волосся. Але не ці. Що з ними не так нам скажуть експерти.

А мені хлопець заборонив користуватися цим. Буквальний перший абʼюз ха-ха.

Я придумаю ще,чи зможу застосувати шампунь як мило,чи як гель для душу (не знаю поки чи це ок),але бальзам та маску віддаю в добрі руки на затест. Шампунь просто відразу переллю в тревел пляшечку.