Валерія Гуренко

Мої засоби для догляду за волоссям

Мої засоби для догляду за волоссям

Привітики! В минулому дописі я розповіла про історію свого волосся:

https://club.makeup.com.ua/post/36834/

а тепер хотіла б поділитись як я за ним доглядаю зараз.

Мій улюблений шампунь вже декілька років це Сульсена проти лупи. Хоча я вже давно не маю проблем з лупою, але шампунь залишається фаворитом. Він ідеально промиває шкіру голови та з ним моє волосся залишається чистим дуууже довго. Розхід економний тому, що піниться дуже круто.

Я завжди промиваю волосся два рази і використовую різні шампуні для цього (іноді один і той самий), найчастіше першим я використовую Сульсену, а другим шампунь для освітленого волосся.

Ним я користуюсь не так довго і це єдиний засіб по догляду за блондом який у мене є😅 Піниться він дуже добре, розхід економний, але я не помічала результату нейтралізації жовтизни. Мені подобається мій колір і без цього шампуню, але справді заявлену функцію він виконує не дуже. Я розумію, що це шампунь тому результату як від тонуючої маски не варто очікувати, але тут прям ніякого результату не помітно😢

Під час використання другого шампуню я роблю масаж голови щіткою. Це дуже приємно і я помітила, що завдяки ньому волосся відростає швидше. Щітку зручно тримати в руці і потім легко можна промити під проточною водою від залишків шампуню.

Наступний етап це бальзам та маска, на вибір, зазвичай я користуюсь по бажанню бо обидва засоби мені дуже подобаються.

Мій улюблений бальзам. З 2019 року він завжди є у мене вдома і я ним користуюсь. Також можу паралельно користуватись іншими засобами, але він безперечно залишається моїм фаворитом. У нього моментальна дія на волосся, він його вирівнює, розплутує та надає блиску.

Маска з бананом, я писала окремий допис про неї і враження з того часу не змінились: https://club.makeup.com.ua/post/34708/

Мені дуже подобається великий обʼєм, економний розхід та аромат. На волоссі дуже класно працює.

Після нанесення бальзаму або маски я завжди прочісую волосся щіткою від Tangle Teezer.

Вже більше року користуюсь тільки такою щіткою і я в захваті. Вона не видирає волосся і добре розчісує навіть мокре. Єдиний мінус який я для себе помітила, це те, що взимку після розчісування у мене електризувалось волосся, а так я повністю задоволена.

Після того як змию маску або бальзам я прибираю зайву вологу рушником і стараюсь не ходити довго з мокрим волоссям, а швиденько скористатись незмивним експрес-кондиціонером.

Цим засобом я користуюсь з 2020 року і помітила, що цілої пляшечки мені вистачає на рік, хоча наношу я не економно. Перш за все мені дуже подобається аромат продукту, він деякий час після нанесення залишається на волосі. Також іноді в мене дуже плутається волосся, і побризкавши це місце, дуже легко без видирання косей можна розчесати.

Термозахистом окремо я не користуюсь, тому, що на експрес кондиціонері зазначено, що він працює як термозахист до 230 градусів.

Наступним моїм кроком є капсули Ellips, які я ввела у свій догляд відносно нещодавно. До цього користувалась іншими маслами і вони мені не дуже заходили.

Про ці капсули я вже писала окремий допис: https://club.makeup.com.ua/post/35872/

Використавши більшу кількість капсул, можу сказати, що вони справді мають накопичувальний ефект, який з кожним разом мені подобається все більше.

Після нанесення усіх засобів я просто висушую феном волосся з допомогою Tangle Teezer, а для обʼєму біля коріння використовую щітку браш, хоча іноді не вистачає часу на це і результат мені також дуже подобається.

Також коли терміново потрібно щоб волосся виглядало свіжим, я використовую сухий шампунь.

Він дуже класно працює, у непередбачуваних ситуаціях цей засіб просто необхідний. Він зручний в використанні, буквально дві хвилинки потрібно для того щоб побачити кінцевий результат, також мені подобається його аромат, він легкий, але відчувається довгий час.

Фух, поки написала, ніби пережила кожен етап догляду за волоссям, а це займає ну дуже багато часу.😅

Чи користувались ви такими засобами? Які були ваші враження?❤️