Відгук на туалетну воду Calvin Klein in2k for her
Якщо коротко, це - хороший легкий і ненав'язливий аромат, що чудово підходить на жарку пору року
Тип аромату: квіткові, східні
Початкова нота: Бергамот, Грейпфрут, Листя чорної смородини
Нота серця: Кактус, Орхідея
Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Кедр
На мою думку це хороший літній аромат, у нього середня стійкість. Я наношу 2 пшики і його відчувається близько 4-х годин. Мені не довподоби його початковий запах, адже там добре відчуваються Листя чорної смородин, для когось це буде +, а для когось -
- Початок:
Перше враження - свіжий легкий і ненав'язливий аромат. Цей аромат не є якимось унікальним, тому старт у нього доволі звичайний. На жаль для мене, на початку найбільш відчутними є ноти Листя чорної смородини, яку я не люблю і Бергамот. Але на превелике здивування воно чудово гармонізує і створює не поганий старт
2. Серце аромату:
У центрі композицій знаходиться Кактус та Орхідея, для мене це приємне комбо, адже я любитель Орхідеї. В основному, вся увага йде на Орхідею та фінал аромату, адже початок вивітрюється доволі швидко. Це звучить досить солодко, але в міру і точно не терпко
3. Кінець:
Ваніль, Амбра і Кедр роблять хороший шлейф та саму базу аромату. Ці ноти тримаються до самого завершеня аромату. Вони створюють солодкий ніжний і для мене в якійсь мірі спортивний залишок, який для мене дуже гарно розкривається. Оточуючі також часто підмічали це.
Стійкість та шлейф, мої враження
Якщо ви любите довго відчувати початок і серце аромату, то це не для вас, а ось якщо вам подобається сам кінець аромату, то обирайте, не пошкодуєте. Для мене цей парфум став базою на кожен день і я не шкодую про покупку. Сам шлейф для мене дуже приємний, він ванільний із Амброю та серцем аромату - Орхідеєю.
Як для туалетної води стійкість хороша, близько 4-х годин, я зазвичай роблю 2-3 пшики і мені достатньо
Дизайн упаковки мені довподоби- легкий, простий і ненав'язливий. Сам флакон зроблений з скла із пластмасовими вставками, досить важкий. У мене об'єм у 150 мл, його здається вистачить на 2 роки😁
Коментарі (0)