Українські бренди за рік
Що нового сподобалось і з ким залишусь
За перші 4 місяці огляд вже робила 👉https://club.makeup.com.ua/post/38031/
Тепер про інші 8. Скажу, що переїзд допоміг відкрити нові бренди, восени було дуже насичено з новими продуктами. Я вважаю, що саме пробники дуже допомагають визначитись чи буде використання приємним для такої чутливої людини як я. Тому рік 2025 буде роком пробників. Хоча наразі, в холоди шкіра вже починає кричати - дай мені стабільності, а не експериментів!
NS cosmetics - Київ🙄
З пробників мені запамятався аромат крему для тіла, ніжне очищенні з гелями для обличчя. Цікаво для тих, хто місцевий, я ж не люблю мучатись з доставкою.
Vesna - Буча/Ужгород/Мукачево🌿
Рослина косметка з мінеральним маслом в складі бальзаму для губ. Це шок для мене, бо це сюр. А от шампуні поки гарно себе зарекомендували, в інших баночках забороненного не виявлено.
Amelie - Ужгород 💕
Крафтова косметика. З нею я зрозумла, що саме цей вайб мені треба обирати. Те, що створено з сенсом, з принципом екомолічності і мінімалізму. При першому знайомстві тільки пробники на затест - подивіться як зреагує шкіра. Тут повний метч і з'явилися фаворити.
Rosabella - Одеса😑
Треба було закрити гештальт. Бачила цей бренд у однієї блогерки. Виробник теж з ідеологією безпечності для здоров'я, теж є пробники, що великий плюс. Але мінус - доставка (яка тільки дорожчає). Бренд має різні розміри продуктив, але вже і ціна не дуже та і затести показують, що не все мені підходить.
Hillary - Хмельницький🙌
Бренд натуральної косметики, проте без пробників. Це був ризик. Мені дуже зайшла сироватка та убтан - який метч. Кислоти я поважаю, користуюсь обережно, але маска чисто по аромату не підійшла. Це той випадок коли шкода, що великий розмір продукту не підійшов😣
Oila - Тернопіль👏
Ламелярні пошуки відновлення захисного бар'єру. Теперішні ціни - це окремий біль, бо в моїй голові крем за 800 грн це вще дорого, а тут - не 800грн.
Проте комбо продуктів просто анріал працюють. Я такої шкіри у себе не пам'ятаю. Ультра працюючі баночки. Псіхану і куплю все, проте забуду за проблеми зі шкірою.
DoSkripa - Дружківка (Донецька область)👍
Тільки два продукти спробувала і можу відзначити, що без пробників все вдалось. Бальам для губ супер захищає, мені, виявляється, так не треба. Крем для рук максимальний комфорт та зволоження. Мінусом був не зручний флакон.
Коментарі (0)