Мій догляд від Lakme
Для мене цей бренд кращє ніж Kerastase , L’Oréal , Matrix разом узяті ❤️
Арганова олія для волосся Lakme K.Therapy Bio Argan Oil
Олійка, яка працює на 100% і дуже приємно пахне ! У мене пористе волосся по довжині і вона мені дуже підходить , навіт ь кращє Kerastase
Для пористого волосся прям Рекомендую !
Гель відновлювальний для сухого волосся
Lakme K.Therapy Repairing Gel Dry Hair
Для пористого волосся прям Must have!
Lakme K.Therapy Repairing Gel Dry Hair — це відновлювальний гель, спеціально розроблений для сухого та пошкодженого волосся. Завдяки своєму інноваційному складу, він допомагає повернути волоссю здоров’я, зволоження та еластичність.
Основні властивості:
• Інтенсивне зволоження: Гель проникає в структуру волосся, забезпечуючи глибоке живлення.
• Відновлення: Відновлює пошкоджене волосся, запобігаючи ламкості.
• Захист: Формує захисний шар, що мінімізує негативний вплив зовнішніх факторів.
• Легкість: Не обтяжує волосся, залишаючи його м’яким і шовковистим.
Основні активні компоненти:
• Масло макадамії: Зволожує та пом’якшує волосся.
• Протеїни шовку: Відновлюють структуру волосся, додаючи блиску.
Як використовувати:
1. Нанесіть невелику кількість гелю на долоні.
2. Розподіліть його по довжині вологого волосся, особливо на пошкоджених ділянках.
3. Не змивайте. Висушіть волосся природним шляхом або за допомогою фена.
Цей засіб ідеально підходить для регулярного використання, допомагаючи зберегти здоров’я вашого волосся.
Відновлювальна маска для пошкодженого волосся
Lakme Teknia Deep Care Treatment
А от масочка Lakme Teknia Deep Care Treatment працює на 4 ! Це інтенсивна відновлювальна маска, створена спеціально для пошкодженого волосся. Завдяки унікальній формулі, вона забезпечує глибоке живлення, відновлення та тривале зволоження.
Основні властивості:
• Глибоке відновлення: Відновлює структуру волосся, заповнюючи пошкоджені ділянки.
• Інтенсивне живлення: Забезпечує необхідні поживні речовини для сухого та ослабленого волосся.
• Еластичність і м’якість: Волосся стає гладким, шовковистим і легко розчісується.
• Захист: Допомагає зберігати волосся здоровим, захищаючи його від впливу зовнішніх факторів.
Активні інгредієнти:
• Масло жожоба: Живить волосся і надає йому природного блиску.
• Кераміди: Відновлюють пошкоджену кутикулу волосся, зміцнюючи його структуру.
• Комплекс амінокислот: Покращує еластичність і сприяє регенерації.
Як використовувати:
1. Після миття голови шампунем нанесіть маску на вологе волосся.
2. Рівномірно розподіліть по всій довжині, уникаючи коренів.
3. Залиште на 5–10 хвилин для глибокого впливу.
4. Ретельно змийте теплою водою.
Масочка приємно пахне , досить густа , але мені мало живлення ! Обов'язково закривайте масочку кондиціонером , щоб закрити лусочки !
Коментарі (0)