Макіяж на корпоратив
Макіяж з яким ви не залишитесь без уваги і гарно вийдете на всіх фотографіях 😉
У відео попали не всі продукти які я використовувала, бо воно і так грузяться дуже довго,тож всі продукти і свотчі описую далі👇🏽
Першим кроком наношу легкий денний зволожуючий тінт з SPF 30 від бренду МZ Skin. Підложку ніяку не використовую,бо він має у складі гіалуронову кислоту та вітамін С ,тому дуже добре зволожує шкіру без додаткових сироваток.
Перекриття в нього легке ,проте тон шкіри виглядає більш рівним.
CC Eye Radiance Eye Contour Cream у мене у відтінку Clair від Erborian наношу під очі і трохи на носогубні складки,як консилер. В нього текстура більш щільна і добре перекриває всі недоліки але найголовніший його плюс,це те що він підлаштовується під тон шкіри і не западає в складки 👌🏻
Палетка від Bless Beauty Duo Palette Highlighter Contour
На шкірі виглядає темним, але це тільки,якщо робити свотчі пальцями ,при набиранні пензлем він дає дуже легенький відтінок. А ось хайлайтер тут дійсно класний.
Наношу контур щоб додати трохи засмаги і трохи підкреслити риси обличчя.
Румʼяни Oriflame Giordani Gold це рум’яни і хайлайтер 2в1. Також великий плюс,що завдяки різним кольорам кульок ,румʼяна підійдуть дівчатам які полюбляють ніжні рожево-персикові відтінки ,так і яскраво рожеві .
Пігментація і відтінок шикарний, я зазвичай використовую світло рожеві кульки ,але можна зробити відтінок ще більш яскравим якщо більше задіяти насичено рожеві , я їх зазвичай відкидаю на кінець баночки ,щоб при набиранні засобу пензлик на них не попадав 😅
Бо відтінок тоді для мене занадто ,і навіть зі світлими кульками я наношу їх зовсім трішки бо з ними легко переборщити.Дуже пігментовані 👌🏻
Дуже бюджетний олівчик Malva Cosmetics Eyebrow Pencil. По консистенції він більше схожий на помадку для брів але в формі олівця ,дуже мягенький та добре тушується .В мене у відтінку 007
Наношу відтінок CINNAMON з палетки Beauty Bay Nude, тільки на нерухомі верхні повіки ,та розтушовую його аж до скронь. Відтінок повинен бути трохи темніший за ваш природній колір шкіри.
Цим ми робимо ліфтинг ефект і збільшуємо очі.
Щоб не було різких переходів, під бровами трохи розтушовую найсв ітлішим відтінком з палетки.
На рухому повіку наношу дуохромний відтінок Venus з плетки LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette .Він дуже гарно переливається рожевими та жовтими блискітками 🥰Люблю його добавляти навіть у повсякденний макіяж
Підводкою від бренду Chado ,в мене у коричневому відтінку, малюю стрілочку .
Чим ширше стрілка тим око буде вигля дати меншим ,тож завжди починаю малювати спочатку дуже тоненьку стрілочку ,поступово робити її ширшою. Так особливо зручно робити з продуктами які швидко висихають але піддаються нашаровуванню.
Так хоча б ,якщо десь зверху криво ,я можу домалювати ще і не переживати,що зроблю стрілку дуже широкою.
Пензлик для стрілочки використовую Stefani Carlotte 102 / Angled Eyeliner
Далі підвожу олівчиком Maybelline New York Tattoo Liner слизову. У мені він у коричневому відтінку ,дуже мʼякий у нанесенні і стійкий.Зверніть увагу на те ,як став виділятися колір очей ,після того як я підвела олівцем нижню слизову.
На вії наношу туш від LAMEL Make Up OverSize Volume Mascara ,добре фіксує завиток та підкручує віі + бюджетна.
Контур губ підводжу олівцем від Parisa Cosmetics Stay Nude Lip Pencil відтінок 707.Олівець мʼякий ,стійкий
Найчастіше використовую його як помаду на всі губи.
На всі губи наношу помаду LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain у відтінку 405.
Якщо наносити цю помаду аплікатором з помади то вона лягає товстим шаром і помада починає стягувати та сушити губи ,а ось якщо тоненько,то все прекрасно ,тому я наношу зовсім трошки на сер едину губ та розтушовую її чистим пензликом.
Всьо😁Хто долистав до кінця і вижив,той молодець ,абнімаю 😂
Коментарі (0)