Найніжніший і неймовірно м'який бальзам для губ від Eveline Cosmetics
Ще більше кокосу і гарного настрою 🥥
Я починаю новий рік з новим бальзамом для губ і можу стверджувати, що цей закохав мене з того моменту як я тільки відкрила і відчула аромат 💕
Історія почалася з того, коли я хотіла знайти якийсь миленький чи незвичайний бальзам для губ. Мені дуже подобається моя міні колекція гарненьких бальзамів минулого року, тому я подумала, що цей рік буде таким самим, але я не знайшла нічого що могло б зацікавити мене, деякі бальзами не виглядали вже і такими гарними і деякі були надто дорогі, щоб спробувати.
Тому я обрала інший план: шукала кокосовий аромат. Я ще ніколи не користувалася таким ароматом, але шалено люблю кокос 😍
І я знаю, що планувати чи казати, що я б користувалася тільки цим засобом зарано, так як завжди трапляються якісь новинки, але саме цей бальзам я дійсно могла б використовувати завжди.
Аромат, ефективність, дизайн, доступність і відчуття при нанесенні дійсно 10/10 ☺️
Виробник:
Польща
Об'єм:
4.5 g
Дизайн:
І хоча дизайн простенький і сам бальзам без картонної упаковки, як зазвичай трапляється, але все-таки навіть такий мінімалізм підкорює і подобається.
Склад:
Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Helianthus Annuus Seed Oil, Paraffin, Cera Alba, Polybutene, Copernicia Cerifera Wax, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Tocopheryl Acetate, Ethylparaben, Aroma
І у висновку хочу сказати, що бренд Eveline Cosmetics кожного разу мене дивує якістю і я відкриваю для себе ще більше суперових засобів і товарів 🍰
Коментарі (0)