Ксенія 💫

Lancaster 365 Skin Repair Serum Youth Renewal.

Вітання, красуні ☺️!

Поки в клубі був бум відгуків на ліпосомальну сироватку від Lancaster, я вам розповім свої враження про відновлювальну сироватку (якої не було в подарункову боксі) проти зморшок 365 Skin Repair Serum Youth Renewal.

Деякі дівчата не розібравшись, публікували відгуки на відновлювальну, тримавши в руках версію, так би мовити, для більш молодої шкіри 🙄..

Сироватка Skin Repair Serum Youth Renewal спрямована на усунення вже помітних вікових змін, а не їх запобіганню (Skin Repair Liposomal Cellular Serum).

В мене міні версія 10 мл.

Можна придбати ще як 30, так і 50 мл.

Строк використання після відкриття: 6 місяців.

Не дивлячись, що це міні формат, на пакуванні достатньо усієї інформації для покупців, а головне, що вказаний склад. Тому додаю його з того, що тримаю в руках :

Перелік довгий. Та що там довгий... довжелезний! Початок інгредієнтів зовсім не вражає (силікон за силіконом). За ці гроші хотілося б більше тих складових, які впливають на покращення якраз тих вікових змін, про які йдеться мова.

Так, більш доречні інгредієнти йдуть далі вже - екстракт планктона, аскорбинова кислота, лецитин.. та сквалан, який зовсім десь далеко.

Пакування в цій серії мініверсії продукту бюджетніше (пластик) в порівнянні з ліпосомальною, але наявність помпи мені імпонує набагато більше.

Легка консистенція, що нагадує лосьон.

Не прозора, молочно-рожевого відтінку.

Аромат досить виразний, квітковий, але ніжний. На шкірі швидко вивітрюється.

При розподілі можна помітити силіконовість продукту, вона відчутна.

По фінішу відсутня будь-яка липкуватість.

В мене нормальний тип шкіри, наявна пігментація; шкіра вікова, а тому втрачає тонус. Поки намагаюся боротися з якістю шкіри власними силами (масажі) та доглядом, що обираю.

365 skin repair serum youth renewal краще використовувати після очищення у вигляді ексфоліації або ж масок. Підходить як для ранкової, так і вечірньої рутини, в ній немає нічого, щоб перешкоджало нанесення зранку.

Серум гарно розподіляється та швидко поглинається шкірою, створюючи дуже приємне зволожене відчуття. Але використовується не економно, я б сказала. Мені потрібно 3 повних натискання помпи.

Враховуючи текстуру, засіб закриваю відразу.

На літо - дуже комфортна; на більш холодний період потребує насиченіших текстур після.

Враження не зовсім і погані😁. Досить приємне зволоження дає насправді, але не дотягує до "відмінно" і близько. З об'єму в 10 мл важко говорити, що щось змінилося на обличчі, бо щоденного використання повного було до 2 тижнів зранку лише.

Засіб не для вікової шкіри (жінок 40 +), а тим паче сухої; вам буде замало це однозначно. Або ж наносити так щедро, що даний серум у вас щезне за місяць використання.

Продукт не бюджетний зовсім навіть за 30 мл.

Тому, якщо повернутися до складу, який на мою думку, десь застряг в нульових, то 🙄 чи варто воно того?

Не буду говорити, що повно на ринку наразі продуктів значно дешевшим цінником з схожими властивостями, які турбуються про захисний бар'єр та мікробіом шкіри.

Але вирішувати кожному в що вкладатися 🙌.

З повагою, Ксенія ✨

13 січня, 2025
Ксенія 💫
13 січня, 2025