FancyNickname

Як купити собі чудовий гель для ранкового душу

Як купити собі чудовий гель для ранкового душу

Крок 1. Купити гель-шампунь чоловікові
Крок 2. Забрати гель собі 😆

Мій чоловік, як і більшість чоловіків, дуже неперебірливий у доглядових засобах. З короткою стрижкою кожні 3 тижні в особливих шампунях чи кондиціонері сенсу немає, головне щоб засіб не викликав лупи. Більшість мульти засобів для волосся і тіла йому цілком підходять. А мені підходить, що не треба купляти додаткові баночки і мій дорогий шампунь лишається цілішим 🙈
А ще такі гелі-шампуні, особливо з позначкою "спорт" дуже зручно брати в зал.

Гель Le Petit Marseillais Червоний апельсин та шафран також призначався чоловікові, але я лишила його на своїй поличці. Тож тепер він його позичає, а не я 😁

🍊 основна причина конфіскації - неймовірний аромат червоного апельсину і шафрану. Бадьорить під час ранкового душу, несолодкий, з гірчинкою, справжній енерджайзер
🍊 аромат не лишається на шкірі, тож жодних конфліктів з парфумами
🍊 ніжна пінка гелю не сушить мою схильну до сухості (особливо взимку) шкіру. Проте я зазвичай користуюсь кремом чи лосьйоном для тіла після душу
🍊 голову і обличчя ним не мила, чоловік жодних зауважень до нього як шампуня і вмивачки не має
🍊 прозорий, не надто густий гель у досить великому флаконі 400 мл. Розхід середній
🍊 досить мінімалістичний склад, у якому справді присутні екстракти червоного апельсину і шафрану
🍊 демократична ціна

Точно повторю цей гель і цікаво спробувати ще якийсь від Le Petit Marseillais.
Який порадите? 🤗

13 січня, 2025
FancyNickname
13 січня, 2025