saumary

Шик і блиск для кожного пасма

Привіт💗

Чи замислювались ви у чому криється таємниця бездоганного волосся? Саме так, у правильно підібраному поєднанні засобів для домашнього догляду!💫

Нещодавно я познайомилась з брендом Inebrya, а саме з лінійкою She Care і вже писала про шампунь з цієї серії, раджу прочитати допис про нього першим, адже ці засоби з однієї лінійки і в тандемі працюють на багато краще ніж окремо.

Послання на допис про шампунь: https://club.makeup.com.ua/post/62406/

А сьогодні хочу поділитись своїми враженнями від маски для волосся🎀

За зовнішній вигляд ставлю великий лайк. Кольорова гамма маски однакова з шампунем, виконана в бордово-рожевих кольорах.🩷

Маска знаходиться у тюбику поверх якого надруковано назву бренду, лінійки та усю необхідну інформацію.

Кришечка фліп-топ, закривається добре, але доволі легко відкривається.

Текстура маски доволі густа, білого кольору, тому не дивлячись на те, що кришечка відкривається доволі легко, засіб не витече сам по собі, звісно якщо не натискати на тюбик.

Аромат маски точно такий як і в шампуню, бо це, як ні як, одна лінійка. Солодкий, не приторний, на волоссі залишається на деякий час , схоже на суміш ванільного печива та квітів. Я вважаю, що це дорогий «салонний» аромат.✨

Склад маски радує, адже він повністю натуральний, тут немає силіконів, сульфатів, sls та sles, проте є рослинний кератин, який добре впливає на структуру волосся.🍃

У використанні маска дуже зручна, для початку я помила голову шампунем з цієї лінійки, а тоді вже нанесла маску на вологе волосся. Тримала її 5-10 хвилин після чого розчесала і змила тепло водою.

Я маю довге волосся, але маски я брала зовсім не багато, тому розхід тут дуже економний.🫧

Враження від використання She Care Repair маски позитивне. Моє волосся фарбоване, пряме, але часто плутається, трохи сухе та неслухняне і маска з ним гарно справляється. Перш за все я побачила, що додався обʼєм, також на багато легше розчісуватись. Волосся стало мʼякшим та більш слухняним.🫶🏻

Раджу спробувати She Care Repair маску, тим, хто має тьмяне або пошкоджене волосся, адже ця лінійка призначена саме для власниць такого волосся.

Якщо ваше волосся, як і моє, неслухняне, сухе і важко розчісується, то ця маска також вам дасть хороший результат.

13 січня, 2025
saumary
13 січня, 2025