Yankv

Тіні-желе для повік LCF Silver & Mint Jelly Eyeshadow

Перше, що привертає увагу — це стильна та компактна баночка. Вона невелика, але дуже зручна. Я люблю такі формати, коли баночка невелика, але виглядає презентабельно. До того ж її дуже легко взяти із собою в косметичку — вона компактна й не займає багато місця. А головне — нічого не проливається, не висихає і не розмазується в процесі використання.

Коли відкриваєш баночку, то одразу видно, що тіні мають желе-подібну текстуру — це щось середнє між кремом і мусом. На дотик вони дуже м’які та приємні, і, що важливо, не липкі! Мені це особливо сподобалося, бо іноді тіні з гелевою текстурою можуть скочуватися або залишати липкий шар, але тут цього немає.

Наносити їх можна як пальцем, так і пензликом, але пальцем виходить навіть краще. Тіні лягають легко та рівномірно, не залишають плям і розводів. Вони буквально ковзають по шкірі повік і швидко “схоплюються”. Я нанесла їх одним шаром — ефект вийшов ніжний, легкий блиск, який підходить навіть для денного макіяжу. Якщо ж додати другий шар, то колір стає більш насиченим і виглядає ідеально для вечірнього образу.

Відтінок 2 Silver & Mint — це щось магічне! Основний колір має теплий бронзовий відтінок із перламутровим сяйвом. Він не виглядає занадто яскраво, але додає макіяжу цікавого акценту. Під різним освітленням тіні грають відтінками: іноді вони здаються холодними срібними, іноді переливаються м’ятним відливом. Це ідеальний варіант для тих, хто любить додати трохи сяйва, але без перебору.

Я носила ці тіні протягом дня — вони тримаються чудово! Впродовж кількох годин не скочуються у складки повік, не розмазуються і не втрачають свого блиску. Навіть ближче до вечора виглядають гідно. Звісно, якщо у вас жирні повіки, краще нанести базу під тіні для більшої стійкості.

Загалом ці тіні мене підкорили! Вони ідеальні для тих, хто любить швидкий та ефектний макіяж. Не потрібно витрачати багато часу на розтушовування чи комбінування відтінків. Просто наносиш один продукт — і вже маєш красивий результат. Якщо шукаєте щось цікаве та зручне у використанні — обов’язково спробуйте LCF Silver & Mint Jelly Eyeshadow!

13 січня, 2025
Yankv
13 січня, 2025