MAXIMOVA🌷

Тканинна ліфтінг-маска NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Mask

Основне завдання цієї маски направлене для боротьби зі зморшками, відновлення пружності шкіри обличчя, омолодження і сповільнення процесів старіння. У мене ж основний запит був - це зволоження, останнім часом шкіра стала суха через конвектор, який пересушує повітря. І ця маска стала тим ковтком води, якого потребувала моя спрагла шкіра!

Виробник відзначає наступні особливості:

- містить натуральний фермент молодості – коензим Q10;

- омолоджує шкірний покрив;

- захищає від передчасного старіння;

- виражений ефект ліфтингу;

- розгладжує зморшки;

- підвищує пружність і еластичність шкіри

Активні інгредієнти:

- Pentylene Glycol - мультифункціональний інгредієнт, що зволожує шкіру

- Ubiquinone (Коензим Q10) - потужний антиоксидант, що бореться з вільними радикалами, зменшує ознаки старіння та підтримує тонус шкіри

- Creatine - амінокислота, що підвищує енергію клітин шкіри, стимулює її регенерацію та зволожує

- 1-Methylhydantoin-2-Imide - активний компонент, який забезпечує шкірі антиоксидантний і захисний ефект

Це класичний формат тканинної маски: саше в якому просочена сироваткою маска. Лекало для мого обличчя вдале, а сама маска дуже зручно лягає, відчувається як друга шкіра.

За відчуттями комфортна, одразу з'являється приємний ефект зволоження. Неприємних відчуттів чи реакцій не було. Аромат характерний продуктам Нівеа.

Тримала її хвилин 15, за цей час шкіра помітно увібрала сироватку. Після зняття трошки промасажувала обличчя і тим самим розподілила рівномірно залишки.

Який же класний результат я отримала. Шкіра була зволожена, пружна, розгладжена, еластична. Сухості ніби і небувало! За відчуттями вже комфортно, не залишилось липкості чи ефекту плівки. Я надалі навіть не наносила крем/сироватку. Я залишилась дуже задоволена!

13 січня, 2025
MAXIMOVA🌷
13 січня, 2025