saybeautyk

Mermade | Kombucha Extract & Anti-thirst Technology

Останнім часом я частенько використовую патчі під очі, бо зранку виглядаю ну дуже набряклою (навіть не знаю, чому так, бо не курю, не пʼю, вкладаюсь до 12 ночі, сплю по 7-8, а то і 9 годин).

Тому коли улюблені мермейдики MERMADE анонсували оновлені патчі під очі, я одразу ж заглянулась на зелені, з комбучею. І ось вже трохи більше двох тижнів я їх тестую та хочу поділитись своїми враженнями)

Патчі знаходяться в коробці, відкриваючи яку нас зустрічає креативний напис: «Коли всю ніч від щастя плачем, рятують гідрогелеві патчі.»

Всередині ж знаходиться класична кругла банка білого кольору, яка містить в собі 60 штук патчів (тобто 30 пар).

Ціна - 299 грн, але часто бувають знижки на бренд, тому можна вхопити ще дешевше.

Під кришечкою знаходиться захисна пластикова прозора мембрана, на якій лежить також лопатка для зручного захватування патчу.

Самі ж патчі зеленого кольору, мого улюбленого 💚 виглядають ну дуже гарно, до того ж вони розроблені за якоюсь модною корейською технологією (я не дуже розбираюсь в цьому, але наскільки зрозуміла, то сам патч розроблений на основі камеді акації сенегальської та різобії, які додатково позитивно впливають на шкіру і розгладжують її).

Форма патчу зручна, вони добре тримаються на зоні під очима - я завжди вкладаю всі патчі гострою стороною до носу)

У складі самої сироватки низка всяких кррисностей для тонкої шкіри під очима, зокрема:

💚Гліцерин як компонент НЗФ

💚Cannabis Sativa Seed Water – Вода з насіння конопель, відома своїми заспокійливими, антиоксидантними та зволожуючими властивостями.

💚Гіалуронова кислота, сечовина, трегалоза, серин - зволожувачі, що допомагають краще утримувати вологу і розгладжувати шкіру.

💚Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment (комбуча) – Ферментований компонент, відомий антиоксидантними та протизапальними властивостями.

Про мою шкіру:

В області навколо очей у мене тонка, чутлива і суха шкіра, яка періодично схильна до утворення міліумів (дуже рідко, але все ж буває).

Я не чекаю прям казкового ефекту від патчів, але все таки хочу, щоб вони трохи розгладжували мої мімічні зморшки від постійного прищурювання, активної міміки та сухості.

Патчі з комбучею від MERMADE гарно сидять на шкірі, не сповзаючи з неї та не доставляючи дискомфорту; в самій банці є достатня кількість сироватки, якою патчі гарно пропитані.

Я зберігаю їх у холодильнику, щоб холодний гідрогель трохи знімав ранковий набряк - всім рекомендую такий спосіб.

Під час експозиції (тримаю близько 10-15 хвилин, іноді навіть 5-8, в залежності від поспіху зранку) патчі не печуть чутливу, зневоднену шкіру, що для мене також ж важливим фактором.

Екстракт комбучі тут робить просто тотальну роботу - і зволожує, і знімає запалення, відновлює шкіру, помʼякшує її.

З приємностей - після зняття матчів на шкірі не залишається липкого неприємного шару.

Після процедури шкіра і правда більш мʼяка на дотик та розслаблена, розгладжена, напитана - зверху закриваю поживним кремчиком, щоб втримати цей ефект.

Ці патчі стали обовʼязковим етапом моєї ранкової рутини - рука до них постійно тягнеться (більше, ніж до інших, що в мене є).

Не треба очікувати чуда, адже патчі - це в будь-якому випадку експрес-догляд, але вони свою роботу роблять дуже гарно. Демократична ціна дозволяє спробувати і інші види з оновленої лінійки після завершення ось цих красунчиків, що я обовʼязково і зроблю)

13 січня, 2025
saybeautyk
13 січня, 2025