Чому я обираю Be beautiful with natural
Мої незамінні❤️
Моя любов до цього бренду почалась у вересні 2023 року, і з тих пір не було й дня, коли на моїй полиці не стояли б засоби від BBwN, які, до речі, створені вручну.
Скраби-цукурки
Тут була любов із першого погляду.
У бренду є три види:
- Трюфелі - кавовий скраб
- Рафаело - кокосовий скраб
- Кольорові - цукровий скраб
Рафаело неймовірно реалістичні та ароматні, як на мене, трохи ніжніші за цукрові кульки.
Я облюбувала кольорові цукерки, беру їх набором по 12 штук:
Рожеві - полуниця🍓
Голубі - жуйка🍭
Жовті - ананас🍍
Фіолетові - ягідний мікс🫐
Блакитна - з ментолом ❄️(і ментолу тут не пошкодували!)
Аромат - це окрема історія. Наче розгорнула пачку фруктових желейок із кисленькою цукровою посипкою. Щоразу вмовляю себе не відкусити шматочок - аромат один в один, без жодної хімози.
Щоразу після використання почуваюся як нова копійочка. Абсолютна чистота, але без жодних подразнень чи лущення. Використання простіше нікуди - просто додати води та розім'яти в руці.
Склад: мильна основа, олії, цукор, харчовий барвник та ароматизатор.
Бомбочки
У мене був тільки цей чарівний зайчик, хоча варіантів дуже багато.
Склад безпечний: сода, лимонна кислота, олії, шимер, харчовий барвник та ароматизатор.
Тому я без остраху беру їх на подарунки дітям.
Оскільки саме цей зайчик важкенький, він трохи тоне, але вирує відмінно.
Сіль-шимер
Мій фаворит, щоб трохи "ушляхетнити" колір нашої водички для прийняття ванни.
Зазвичай беру блакиткий або бірюзовий колір. Аромат на вибір, особисто мені дуже зоходить Bubble Gum.
Кількість кожен обирає сам - я люблю додавати небагато, щоб водичка була трохи прозора.
І найголовніше - МОЯ ВАННА БУДЕ ЧИСТА!
Трохи шимеру може залишитися, але його видно тільки під певним кутом.
Склад: морська сіль, перламутр, полісорбат, аромат, харчовий барвник.
Ніжно-бірюзова водичка мерехтить і переливається, наче в ній танцюють маленькі зірочки. Краса та й годі❤️
Лосьйон для тіла
Ніжний лосьйон на основі олій та масел із моїм улюбленим ароматом Lost Cherry. Пляшечка 100 мл оснащена зручним дозатором, який видає невелику порцію продукту за один раз.
Текстура дуже ніжна, середньої густини.
Неймовірний аромат Lost Cherry тримається близько години, а шкіра стає дуже ніжною та м'якою.
Склад: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Parfurn, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Lactic Acid, Colour, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, CO2 Citrus paradisi Extract.
Батер для тіла
Батер на основі олій та масел Black Cherry Merlot.
Звісно, я не могла пройти повз ще одну вишню. Божественна феєрія з нотами вишні, малини та вина у поєднанні з відмінним живленням шкіри - інакше як "скарбом" це не назвеш.
Текстура дуже густа, і це не дивно - перші у складі тверді олії, але від тепла шкіри густий батер швидко перетворюється на ніжне суфле.
Склад/INCI: Shea Butter (масло ши/каріте), Coconut Oil (кокосова олія), Theobroma Cacao seed butter (масло какао), Sweet Almond Oil (олія солодкого мигдалю), Jojoba Oil (олія жожоба), Zea mays (corn) starch, Tocopheryl Acetate, Retinyl palmitate, Mica, Fragrance.
Що тут скажеш - я закохана в ці засоби. Я навіть не уявляю свою ванну кімнату без цих ароматних скарбів🥰
Коментарі (0)